Business Development Manager m/v

Binnen de sterk groeiende autoverhuurorganisatie Autohopper zijn we op zoek naar een gedreven en commercieel gerichte Business Development Manager. In deze functie ga je gericht aan de slag met een klein aantal franchisepartners (zelfstandig ondernemers) met als doel hun rentalbusiness naar een structureel hoger plan te tillen. Hiervoor maak je samen met de aangesloten ondernemer een plan van aanpak en voer je de activiteiten hieruit voortvloeiend samen uit.

Onze wensen

  • Je denkt en acteert minimaal op Hbo-niveau;
  • Je hebt relevante ervaring binnen de automotive (bij voorkeur ook binnen autoverhuur);
  • Je straalt senioriteit uit en kunt op een professionele wijze mensen enthousiasmeren en mee krijgen in je verhaal / doelstelling;
  • Je bent een stevige gesprekspartner en je kunt sparren op ondernemersniveau.

Herken je je in bovenstaande? Dan komen we graag in contact met jou.

Aanbod

Wij bieden je een senior functie binnen ons sterk groeiende bedrijf aan. Je krijgt veel vrijheid om deze nieuwe functie naar eigen inzicht vorm te geven en in te vullen. Je komt te werken in een gemotiveerd, gedreven en gezellig team. Naast een goed salaris en een collectief pensioen krijg je de beschikking over een leaseauto, smartphone en laptop.

Autohopper, de no-nonsense autoverhuurder van Nederland

Autohopper is het grootste autoverhuurnetwerk van Nederland. Met ruim 110 lokale vestigingen is het actief in elk verzorgingsgebied. De vestigingen worden gedreven door lokale automotive ondernemers. Vanuit ons service centre in Apeldoorn bedienen wij deze franchisepartners o.a. op het gebied van (online) marketing, sales, business development, trainingen, ICT en het (verhuur)wagenpark. De organisatie is sterk in ontwikkeling en loopt op vele vlakken voorop in de branche.

Interesse in deze functie?

Stuur vóór 1 maart je motivatie, voorzien van CV t.a.v. Steven Donselaar naar steven@autohopper.nl

Acquisitie n.a.v. deze functie stellen we niet op prijs