Auto huren in Ede?
Autohopper, de no-nonsense autoverhuurder

Map

Auto huren in Ede

Ede (Kroon)
Hoorn 29
6713KR Ede (Kroon)
0318-237999
Ede (Van Gent)
Copernicuslaan 7-9
6716 BM Ede (Van Gent)
0318-544025

Auto of bus huren in Ede 

Wil je een auto huren in Ede? Of toch liever een busje huren? Hop hop, naar Autohopper in Ede! Je vindt twee Autohopper vestigingen in Ede waar je een luxe en jonge auto of bus kan huren. Onze huurauto's zijn nooit ouder dan twee jaar, waardoor je verzekerd bent van een auto die nog niet zo veel kilometers op de teller heeft. Alle huurauto's zijn luxe uitgerust en zijn minimaal voorzien van airconditioning, audio installatie en vijf deuren. De prijzen die je ziet zijn inclusief all-risk verzekering & pechhulp, btw en 100 vrije kilometers per dag (daarna € 0,18 per km). Zo kom je nooit achteraf voor verrassingen te staan. Waar je ook woont in Ede, je bent zo bij één van de Autohopper vestigingen. Klik hierboven op de vestiging bij jou om de hoek en selecteer daarna de gewenste huurauto of bus. Reserveer je huurauto lekker makkelijk online en... hop! Voor je het weet ben je onderweg!

Top 3 meest gehuurde auto's en bussen

0
Compact promotie

Bijv. Toyota Aygo met stickers

dag25,-
weekend50,-
week175,-
1
Compact

Bijv. Citroën C1, Peugeot 108

dag35,-
weekend56,-
week210,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Te besturen met B-rijbewijs!

dag119,-
weekend190,-
week714,-


Auto huren in Ede? Autohopper autoverhuur!

Auto huren in Ede bij Van Gent

Wil je een auto of bus huren in Ede, lekker dicht bij de snelweg A12? Autohopper Van Gent Ede is onderdeel van het welbekende Autobedrijf Van Gent in Ede. Bij Autohopper in Ede regelen we de huurauto of bestelbus die jij wenst. Of je nu een goedkope huurauto met stickers wil rijden, of liever een wat luxere en grotere huurauto, we hebben het allemaal voor je! Privé of zakelijk een auto huren, het kan allemaal bij Autohopper Van Gent Ede! Ook als je een busje nodig hebt om te verhuizen ben je bij Autohopper Van Gent Ede aan het juiste adres. Van compacte bestelauto met 3m3 laadruimte tot een 9-persoonsbusje of grote bakwagen met 20m3 laadruimte en elektrische laadlift, we hebben het allemaal. Dus, auto huren in Ede? Hop hop, naar Autohopper Van Gent! 
 

Auto huren in Ede bij Autohopper autoverhuur

Auto huren in Ede centrum

Onze andere autoverhuur vestiging, vind je op een wat meer centrale plek in Ede, dichtbij het centrum aan de Hoorn 29. Autohopper Ede centrum is onderdeel van Brezan Automaterialen in Ede. Ook bij Autohopper Ede centrum kan je een luxe auto of bestelbus huren. Bij dit autobedrijf kan je naast het huren van een auto of bus ook van alles vinden voor je auto. Bij Autohopper Ede kan je naast een auto ook een bestelbusje, bakwagen (verhuisbus) of aanhangwagen huren. Onze prijzen en voorwaarden zijn transparant. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.
 


Waarom kies je voor Autohopper 

Er zijn een genoeg redenen waarom je moet kiezen voor Autohopper autoverhuur in Ede. Kwaliteit en transparantie staan bij ons centraal: bij onze auto's, prijzen en natuurlijk bij onze service. Huur je bij Autohopper, dan garanderen wij:

  • Altijd de nieuwste auto's
  • Géén verrassingen achteraf door onze prijzen incl. btw, verzekering & pecchulp
  • Met meer dan 110 locaties de grootste autoverhuurder van Nederland
  • De hoogst beoordeelde autoverhuuder van Nederland