Auto huren Terneuzen, Hulst, Breskens, Cadszand, Oostburg, Sluis of Zeeuws-Vlaanderen

Auto huren in Terneuzen, Hulst, Breskens, Cadszand, Oostburg, Sluis of ergens anders in Zeeuws-Vlaanderen? Autohopper Vervaet in Axel kan je helpen! Bekijk direct het aanbod en reserveer jouw huurauto of busje via deze pagina online. 

Meest gehuurde auto's in Terneuzen, Hulst, Breskens, Cadszand, Oostburg, Sluis of Zeeuws-Vlaanderen​

0
Compact promotie

Bijv. Toyota Aygo met stickers

dag25,-
weekend50,-
week175,-
1
Midden

Bijv. Renault Clio of Hyundai i20

dag45,-
weekend72,-
week270,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Te besturen met B-rijbewijs!

dag119,-
weekend190,-
week714,-


Huur een nieuwe en luxe auto in Terneuzen, Hulst, Breskens, Cadszand, Oostburg, Sluis of Zeeuws-Vlaanderen

Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Zeeland én Nederland. Wat maakt ons nou no-nonsense? Nou, wij zijn vooraf in ieder geval duidelijk over de prijs en de huurvoorwaarden van je huurauto. De prijs die je op deze pagina ziet, is de prijs die je ook betaalt voor jouw huurauto: inclusief btw, inclusief verzekering en inclusief 100 vrije kilometers per dag. Als je een auto huurt bij Autohopper, dan rijd je altijd in een luxe en nieuwe auto van maximaal twee jaar oud. Je huurauto is altijd voorzien van airco, vijf deuren en een audio installatie. Zo kan je lekker veilig én gezellig op weg in je huurauto! 

Busje huren in Terneuzen, Hulst, Breskens, Cadszand, Oostburg, Sluis of Zeeuws-Vlaanderen

Ga je binnenkort verhuizen? Dan kan je ervoor kiezen om een duur verhuisbedrijf in te huren, maar je kan het natuurlijk ook zelf regelen met een bestelbusje van Autohopper Vervaet Axel! Je kan bij ons een bestelbusje van 11m3 en van 20m3 (inclusief elektrische laadlift) huren. Deze busjes mag je gewoon besturen met je B-rijbewijs. Lekker makkelijk toch? 

1
Bestelbus 11m³ laadruimte

Bijv. Citroen Jumper of Peugeot Boxer L2/H2

dag89,-
weekend142,-
week534,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Te besturen met B-rijbewijs!

dag119,-
weekend190,-
week714,-


Autohopper Vervaet Axel

Autohopper Vervaet Axel is onderdeel van Garage Jurgen Vervaet, een jong autobedrijf in Zeeland. Bij deze garage kan je naast het huren van een auto ook terecht voor alles wat met auto's te maken heeft: het kopen van een nieuwe of gebruikte auto of voor onderhoud aan je auto. Kom gerust eens langs in de showroom, ze zetten graag een kopje koffie voor je klaar! Dus, auto huren in Terneuzen, Terneuzen, Hulst, Breskens, Cadszand, Oostburg, Sluis of Zeeuws-Vlaanderen? Ga dan hophop, naarAutohopper Vervaet Axel

Auto huren in Terneuzen bij Autohopper Axel