Auto huren voor een dag

Wil je een auto huren voor een dag? Dat is geen probleem bij Autohopper! Wij hebben altijd een passende auto voor jou klaar staan.

Lage dagprijzen

Heb je pech of staat je eigen auto voor onderhoud bij de garage? Een huurauto kan dan een perfecte oplossing zijn! Bij veel autoverhuurbedrijven betaal je alleen de hoofdprijs als je de auto ‘maar’ 1 dag wil huren, of is het huren voor een dag niet eens mogelijk. Aan de ene kant logisch: denk aan de kosten die de autoverhuurder moet maken voor bijvoorbeeld administratie, personeel en het schoonmaken van de auto. Daarom verhuren sommige autoverhuurders liever niet voor een dag een auto. Bij Autohopper kan je wel gewoon een auto huren voor een dag. Je betaalt gewoon onze vaste, lage dagprijs. Huur je langer dan een week? Dan wordt de prijs die je per dag betaalt nóg lager.

Goedkope auto huren

Onze auto’s zijn altijd scherp geprijsd, daar doen we ons uiterste best voor! Wil je graag een auto huren maar is je budget niet heel erg groot of wil je gewoon niet veel geld uitgeven aan een auto? Geen probleem! We hebben bijvoorbeeld de compact promotie te huur. Een kleine auto met bestickering. Naast de auto met bestickering hebben we genoeg auto’s te huur zonder bestickering. Ga bijvoorbeeld voor de ruim station, toch liever wat groter huren? Dan is de groot klasse echt wat voor jou! Zo ziet niemand dat je in een huurauto rijdt.

Luxe auto huren

Je bent op zoek naar een luxe auto omdat je een lange rit voor de boeg hebt. We begrijpen dat je dan een auto wil huren met net wat meer comfort dan normaal. Ga voor onze Groot station klasse en ervaar de luxe zachte stoelen en honderden instellingen om heerlijk uitgerust aan te komen op je bestemming. Ga je met meer personen op weg? Dan hebben we ook nog een luxe VIP bus te huur!

0
Compact promo

Bijv. Kia Picanto met stickers

dag29,-
weekend58,-
week203,-
1
Midden

Bijv. Kia Rio, Renault Clio

dag54,-
weekend97,-
week324,-
0
SUV promotie

dag129,-
weekend334,-
week774,-