Cabrio huren

Het is heerlijk zonnig weer en je gaat een dagje weg naar het strand, je gaat trouwen of je hebt binnenkort een gala. Wat ontbreekt er dan nog? Een MINI Cooper Cabrio natuurlijk! Lees hieronder meer over deze toffe auto.

Specs MINI Cooper

De MINI Cooper Cabrio ziet er niet alleen heel erg leuk en stoer uit, de auto is ook nog eens hartstikke luxe uitgevoerd met o.a.:

  • 17 inch LM wielen
  • Regen- en lichtsensor
  • TeleServices
  • Real Time Traffic Information
  • MINI Navigatiesysteem

Alles wat je nodig hebt voor een comfortabele rit! Zelfs het design van het MINI logo is voor deze auto opgefrist. Het logo is compacter en je ziet de lakkleur door de vleugels heen.

MINI Cooper als trouwauto

Ga je binnenkort trouwen en wil je een exclusieve, luxe auto huren voor je bruiloft? De MINI is hier hartstikke geschikt voor! Je huurt deze leuke trouwauto zonder chauffeur bij ons, zo kan je er zelf ook even lekker in scheuren!

Cabrio automaat

Wil je relaxed en ontspannen op door de stad rijden? Dan is een automaat de ideale oplossing. Je hoeft niet constant te schakelen in de drukte, en hebt geen last van lastige hellingproeven. Hoe fijn is dat?!

MINI Cooper als gala auto

Heb je binnenkort een gala en wil je graag in stijl aankomen? Huur dan de MINI cabriolet bij ons. Deze luxe en exclusieve auto is perfect om de show te stelen.

Prijs Cabrio huren

Wil jij rijden in onze gloed nieuwe MINI Cooper Cabrio? Bekijk de prijzen hieronder en reserveer je auto direct!

0
MINI

MINI Cooper cabrio of MINI Countryman

dag86,-
weekend138,-
week516,-


Misschien vind je dit ook interessant:

Trouwauto huren? Wat moet ik mee nemen?

 

Gepubliceerd door Kiki op ma, 06/17/2019 - 11:04

Reactie toevoegen