De 8 meest voorkomende verhuisblunders

Ga jij zelf verhuizen? En wil je dit zo goed mogelijk doen? Kijk dan snel naar de blunders, zodat deze jou niet overkomen. Want ja blunders zijn leuk om te bekijken, maar wel alleen als ze een ander gebeuren!

 


Besparen op verhuisdozen

Je herkent het misschien wel, je gaat verhuizen en dat kostte al veel geld. Maar had je nou maar niet bespaard op die verhuisdozen! Het gemiddelde gewicht van een verhuisdoos is zo’n 15 kg. Laat je nou net een verhuisdoos gekocht hebben, waar gemakkelijk de bodem uitvalt.

Besparen op verhuisdozen

Bus gehuurd voor de verkeerde datum

Een klein foutje. Je denkt van te voren dat je alles piekfijn geregeld hebt. Maar tijdens het online reserveren van de verhuisbus is er toch iets fout gegaan. Je hebt per ongeluk voor de week erna gereserveerd. Foutje, kan gebeuren!

Geen rekening gehouden met parkeerruimte

Leuk he dat midden in de stad wonen. Helaas is het in veel steden zo dat je lastig voor je huis kunt parkeren i.v.m. de krappe straten of dat er überhaupt geen auto’s mogen komen. Maar daar heb je van te voren geen rekening mee gehouden! Dit wordt dan veel sjouwen met de spullen!

Een bus gehuurd zonder laadlift bij een grote verhuizing

Ik ga verhuizen en neem mee: bed, koelkast, wasmachine, televisie, diepvries en nog veel meer. Maar wat zou dat verhuizen toch een stuk makkelijker zijn wanneer je een bus had gehuurd met een laadlift. Nu wordt het met man en macht de bus inladen!

Een te kleine bus gehuurd

O dat verhuizen? Dat kan ik wel met een busje van 3m3. Maar helaas. Daar past het bankstel niet in. Dan wordt het laden zoals bij deze mensen... Gelukkig was jij al veel slimmer om een grotere bus te huren!

Waardevolle spullen in een doos met te zware spullen

Je hebt tegen iedereen verkondigd dat je het servies dat je van je moeder gekregen hebt goed moet bewaren en dat iedereen daar voorzichtig mee om moet gaan. Maar laat nou net jouw vriend/echtgenoot de doos aangevuld hebben met het excuus “Ja ik zag dat er ruimte over was en heb deze aangevuld”. Leuk dat hij meedenkt, maar dan moet hij niet de waterkoker en het tosti-ijzer erin doen!

Vergeten een kamer leeg te ruimen

Je bent verhuisd en woont al 2 maanden in je nieuwe huis. Opeens gaat de telefoon en word je gebeld door de eigenaren van je oude huis. Oeps, je winterbanden liggen nog in de kelder! Foutje, kan gebeuren!

Geen rekening gehouden met de deurposten

Hmm, van te voren kijken naar de hoogte en breedte van de deurposten is nooit verkeerd. Kijk maar naar dit plaatje, een bank is soms toch iets groter dan verwacht. Misschien toch maar het raam proberen? 
 

Geen rekening gehouden met de deurposten

We begrijpen dat verhuizen zwaar is, daarom een kleine tip: zorg dat je fris en fruitig aan een verhuisdag begint! Anders ben je aan het einde van de dag zo uitgeput, dat je geen verhuisdoos meer kan dragen! Wil je goed voor de dag komen op de dag van je verhuizing? Huur dan een verhuiswagen bij Autohopper, inclusief laadklep en 100 vrije kilometers per dag! Leuk voordeel, als je een auto of bus bij ons huurt kun je ook kwalitatief goede verhuisdozen kopen.

Boek meteen jouw verhuiswagen

0
Bestelauto 3 m³ laadruimte

Bijv. Volkswagen Caddy, Citroën Berlingo

dag54,-
weekend92,-
week324,-
0
Bestelbus 6 m³ laadruimte

Bijv. VW Transporter, Citroën Jumpy

dag65,-
weekend111,-
week390,-
0
Bus 6 persoons

Bijv. Renault Trafic of Toyoya Proace

dag85,-
weekend145,-
week510,-
1
Bestelbus 11m³ laadruimte

Bijv. Citroën Jumper / Peugeot Boxer L2/H2

dag93,-
weekend158,-
week558,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Te besturen met B-rijbewijs!

dag119,-
weekend202,-
week714,-


 

Misschien vind je dit ook interessant:

Verhuizen met een verhuisbusje Afmetingen bestelbusjes Autohopper

 

Gepubliceerd door Kiki op wo, 04/04/2018 - 11:58

Reactie toevoegen