De gekste, leukste en gezelligste vragen op de chat.

Mijn naam is Rob, ik chat met de klanten op de Autohopper chat! Het kan wel eens voorkomen dat je een vraag hebt die niet bij de veelgestelde vragen staat. Er komen gekke vragen op de chat voorbij maar ook heb ik gezellige en grappige gesprekken met jullie! De Autohopper chat vind je rechts onderaan de pagina op onze website, als ik even niet aanwezig bent kan je mij ook gewoon een mailtje sturen via de chat. Hier probeer ik natuurlijk zo snel mogelijk op te reageren! Ik hoor regelmatig van chatters dat ze de vraag eigenlijk niet durven te stellen, maar geen vraag is voor ons te gek! Hieronder vind je een top 6 met de leukste en gekste chats:

1. Een auto huren zonder rijbewijs, kan dat?

Een auto huren zonder rijbewijs, kan dat

2. Ik als chauffeur?

 Ik als chauffeur

3. Gezellig klanten die met je chatten alsof het je vrienden zijn is natuurlijk super gezellig!

Gezellig klanten die met je chatten alsof het je vrienden zijn is natuurlijk super gezellig!

4. Het geeft niks hoor! Af en toe is het gewoon fijn om even je hard te luchten :)

Het geeft niks hoor! Af en toe is het gewoon fijn om even je hard te luchten

5. Zo af en toe moet ik ook hard lachen om de gesprekken met jullie!

Zo af en toe moet ik ook hard lachen om de gesprekken met jullie!

6. Ja, ook ik moet soms even naar het toilet en vergeet dan de chat offline te zetten… Sorry!! :(

Ja, ook ik moet soms even naar het toilet en vergeet dan de chat offline te zetten… Sorry!!

Zoals je kan zien is mijn dag nooit saai en hou ik er van om gezellig een praatje met jullie te maken en de problemen op te lossen. Heb je ook een vraag of kom je ergens niet uit? Chat dan met mij via de LiveChat op de website van Autohopper.nl. Ik sta voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, of om gewoon een gezellig praatje te maken :). Kan je me even niet bereiken? Kijk of je vraag bij de veelgestelde vragen staat!

1
Compact

Bijv. Peugeot 108 of Volkswagen UP!

dag35,-
weekend60,-
week210,-
1
Midden

Bijv. Renault Clio of Hyundai i20

dag45,-
weekend77,-
week270,-
0
Ruim

Bijv. Renault Megane of Peugeot 308

dag55,-
weekend94,-
week330,-


Misschien vind je dit ook interessant:

Leuke uitjes in de herfstvakantie Auto huren 18 jaar

 

Gepubliceerd door Kiki op do, 04/06/2017 - 13:35

Reactie toevoegen