Overslaan en naar de inhoud gaan

Op vakantie tijdens corona

Categorieën
  • Vakantie

Je hebt het vast wel gehoord in het nieuws. Vanaf 1 juli 2020 worden de Corona maatregelen versoepeld. Sauna’s, casino’s en sportkantines in Nederland mogen weer open. Maar is het ook weer mogelijk om met vrienden of familie op vakantie te gaan in een vakantiehuisje?

Coronaproof op vakantie

Ja, dat mag! Je mag met vrienden en familie in hetzelfde huisje zitten, maar wel met 1,5 meter afstand. Ook mogen we weer gezellig naar de camping. De gezamenlijke was- en wc hokken gaan dan namelijk ook weer open.

Mag ik naar het buitenland op vakantie?

Je mag op vakantie naar andere landen, maar het is misschien wel veiliger om in eigen land te blijven. In veel landen zijn we helaas ook nog niet welkom. Op deze website vind je meer informatie over het reizen naar andere landen.

Samen in een auto of bus

Nu hoor ik je denken, als ik weer met vrienden en familie in een huisje mag zitten dan mogen we dus ook samen in de auto naar de bestemming toe. Dat klopt helemaal! Het is weer toegestaan om samen te reizen in één auto. Het advies is wel om een mondkapje te dragen maar niet verplicht.

Versoepelingen

Ben je benieuwd wat er nou eigenlijk wel of niet mag? Bekijk de afbeelding hieronder voor de Corona regels en de aankomende versoepelingen.

Afbeelding
corona versoepelingen

Ook interessant

Afleiding tijdens het autorijden is een van de grootste oorzaken van verkeersongelukken. Dat willen wij als autoverhuurbedrijf...
Categorieën
  • Huurtips
  • Verhuizen
Ga je binnenkort verhuizen? Klik dan niet weg, want dan is dit een leuk artikel voor jou om verder te lezen! We hebben 8 tips op...
Categorieën
  • Vakantie
Ga jij deze zomer op vakantie naar het buitenland? En twijfel je of je ouwe bakkie de reis wel gaat trekken? Met een huurauto van...