Op wintersport met een 9-persoonsbus

Ga je binnenkort op wintersport met je familie of je vrienden? Dan is het natuurlijk super handig om een 9-persoonsbus te huren! 

 

Op wintersport met een 9-persoonsbus

Ga je  dit jaar met de bus naar je wintersport bestemming, dan wil je natuurlijk een veilige bus die ook veilig is in winterse omstandigheden (bij sneeuw, ijs, ijzel, gladheid). Met de all inclusive deals van Autohopper krijg je voor één prijs een bus of auto incl. winterbanden, sneeuwkettingen, navigatie, onbeperkte vrije kilometers, Allrisk verzekering en pechhulp. Zo zit je nog veiliger in een bus of auto van Autohopper onderweg naar je wintersport bestemming. Gebeurt er toch iets met de auto of bus in het buitenland? In de meest reguliere wintersportlanden ben je gewoon verzekerd!

 

Op wintersport met een 9-persoonsbus

 

Winterbanden en sneeuwkettingen

Winterbanden zijn in sommige landen zelfs verplicht tijdens winterse omstandigheden. Bijvoorbeeld in duitsland. Sneeuwkettingen zijn niet overal verplicht, maar zeker handig en verstandig om ze altijd bij je te hebben. Je weet maar nooit wat voor een weersomstandigheden je kan tegen komen tijdens je reis!

Ga je met een bus op wintersport, houd dan rekening met de volgende punten:

 • Rijd iets langzamer dan gebruikelijk
 • Houd meer afstand dan normaal
 • Blijf op de omstandigheden letten
 • Rem rustig en niet in een keer
 • Neem voldoende pauze tijdens de rit.

Met een busje op wintersport is gezellig

Okee, we hopen dat je er nu van overtuigd bent dat je met een busje van Autohopper altijd veilig naar je wintersport bestemming kan rijden. Maar misschien nog wel belangrijker: het is een stuk gezelliger om met z'n allen in een 9-persoonsbus te zitten dan om met twee auto's achter elkaar aan te rijden. Ook bespaar je enorm veel geld op benzine, wat je dan weer uit kan geven tijdens de apres-ski. Proost!  

Wintersportdeals

T/m 31 maart kan je bij Autohopper gebruik maken van de all inclusive deals. Huur je deze winter minimaal een week een ruime station of personenbus bij Autohopper, dan krijg je daar gratis een wintersportpakket bij! Dit is inclusief:

 • Winterbanden  
 • Sneeuwkettingen
 • Navigatie
 • 1.400 vrije kilometers (i.p.v. 700)
 • BTW
 • Allrisk-verzekering en pechhulp 

Je voordeel kan dus wel oplopen tot maar liefst € 238,-! Heb je nog geen 9-persoonsbus gehuurd, maar zou je dit wel graag willen? Reserveer hem dan gelijk via deze pagina! Is een 9-persoonsbus te groot voor jouw vakantie? Je kan ook een ruime station (5 personen) of 6 persoonsbusje (dubbelcabine, dus lekker veel laadruimte) huren voor jouw wintersport voor dezelfde voorwaarden als de 9-persoonsbus.

0
Ruim station

Bijv. Kia Cee'd SW, Ford Focus Station

dag61,-
weekend104,-
week366,-
0
Bus 6 persoons

Bijv. Renault Trafic of Toyoya Proace

dag85,-
weekend145,-
week510,-
0
Bus 9 persoons

Bijv. Ford Transit Custom

dag119,-
weekend202,-
week714,-


Misschien vind je dit ook interessant:

8 tips rijden in de sneeuw Vergeet dit niet op wintersport

 

Gepubliceerd door Kiki op do, 01/18/2018 - 09:46

Reactie toevoegen