Tesla huren in Apeldoorn

Of je nou gaat trouwen, een zakelijke afspraak hebt of gewoon eens wil ervaren hoe het is om in een Tesla te rijden. Met onze Tesla zit je goed! Het is een tijdloze, snelle en comfortabele auto die je bij ons per dag kan huren!

Waarom Tesla rijden?

De Tesla is een leuke maar vooral ook snelle auto om in te rijden. Je tikt namelijk binnen 5,2 seconden de 100 al aan! De topsnelheid van de auto is zelfs 225 km/uur. Jammer dat je op de Nederlandse snelwegen maar maximaal 130 km/uur mag rijden J.

Het rijcomfort van een Tesla is erg  hoog. Je hebt niet alleen Cruise control wat erg fijn is als je lange afstanden moet rijden, maar ook een Autopilot. Met de Autopilot aan rijdt de auto helemaal zelf! Dat maak je natuurlijk ook niet elke dag mee… De auto is luxe uitgevoerd en heeft leren stoelen.  Alle functies van de auto kan je bedienen vanaf 1 groot bediening ’s paneel die in het midden van de Tesla zit. 

100% elektrisch

Je denkt nu vast, leuk zo’n elektrische auto… Maar sta je dan niet heel erg vaak langs de kant van de weg om de auto op te laden? Dat valt reuze mee! Met de Tesla kan je langs de weg ook snel laden bij een van de Supercharger-laadpunten. De auto is dan binnen 30 minuten volgeladen.

De gemiddelde elektrische auto haalt een actieradius van 150 / 200 km. De Tesla haalt dit gemakkelijk en heeft een actieradius van 355 ( bij 99% lading) Genoeg dus!

Eigen risico

Een “gewone” huurauto bij Autohopper heeft een eigen risico van 750,-. Bij de Tesla ligt dit bedrag iets hoger omdat de auto zelf natuurlijk ook meer waarde heeft. Als je de Tesla huurt betaal je een borg van 1500,-. Dit bedrag is niet af te kopen.

Reserveren

Wil je de Tesla reserveren of graag een offerte opvragen? Stuur ons dan even een mailtje.

Als je de Tesla komt ophalen krijg je van ons een instructie boekje mee. Daarin staat precies beschreven hoe de Tesla werkt en welke opties je kan gebruiken. Handig als je nog nooit in een Tesla gereden hebt. 


Misschien vind je dit ook interessant:

Is je huurauto goed verzekerd - Autohopper Eigen risico bij het huren van een auto

 

Gepubliceerd door Kiki op ma, 10/29/2018 - 09:19

Reactie toevoegen