Tesla huren in Apeldoorn

Of je nou gaat trouwen, een zakelijke afspraak hebt of gewoon eens wil ervaren hoe het is om in een Tesla te rijden, met onze Tesla Model S zit je goed! Het is een tijdloze, snelle en comfortabele auto die je bij ons per dag kan huren.

Waarom Tesla rijden?

De Tesla is een leuke maar vooral ook snelle auto om in te rijden. Je tikt namelijk binnen 5,2 seconden de 100 al aan. De topsnelheid van de auto is zelfs 225 km/uur. Jammer dat je op de Nederlandse snelwegen maar maximaal 130 km/uur mag rijden!

Het rijcomfort van een Tesla is erg hoog. De auto is luxe uitgevoerd en heeft leren stoelen. Alle functies van de auto kan je bedienen vanaf een groot bedieningspaneel in het midden van de Tesla. Je hebt niet alleen cruise control, wat erg fijn is als je lange afstanden moet rijden, maar ook een Autopilot. Met de Autopilot aan rijdt de auto helemaal zelf. Dat maak je natuurlijk ook niet elke dag mee… Wel moet je altijd je handen aan het stuur houden. Er zijn namelijk wel een aantal voorvallen geweest waarbij de Autopilot bijvoorbeeld wegwerkzaamheden niet oppikte. Wel opletten dus!

100% elektrisch

Je denkt nu vast, leuk zo’n elektrische auto… Maar sta je dan niet heel erg vaak langs de kant van de weg om de auto op te laden? Dat valt met de Tesla reuze mee! Met de Tesla kan je langs de weg ook snel laden bij een van de Supercharger-laadpunten. Deze laadpunten vind je vaak op plekken waar je ook lekker van een kopje koffie met wat lekkers kan genieten. De auto is dan binnen 30 minuten weer bijna helemaal vol geladen. 

De gemiddelde elektrische auto haalt een actieradius van 150 / 200 km. De Tesla haalt dit gemakkelijk en heeft een actieradius van 355 ( bij 99% lading) Genoeg dus!

Eigen risico

Een “gewone” huurauto bij Autohopper heeft een Eigen Risico van 750,-. Bij de Tesla ligt dit bedrag iets hoger, om de logische reden dat de auto zelf ook meer waarde heeft. Als je de Tesla huurt betaal je een Eigen Risico van 1.500,-. Dit bedrag is niet af te kopen.

Tesla leasen

Omdat de Tesla een elektrische auto is, profiteer je van het lage bijtellingspercentage van 4%. Vanaf 1 januari 2019 gelden er andere regels voor duurdere elektrische auto's, waardoor het fiscaal veel ongunstiger wordt om een Tesla te leasen. Deze nieuwe regeling houdt in dat je alleen nog over de eerste € 50.000,- 4% bijtelling betaalt. Over de restwaarde betaal je 22%. Hierdoor betaal je in plaats van (ongeveer) € 160,- netto, maar liefst (ongeveer) € 480,- netto per maand aan bijtelling. Omdat onze Tesla al voor 1 januari 2019 in gebruik was, geldt gelukkig nog het lage bijtellingspercentage van 4% over de hele cataloguswaarde. 

Tesla huren

Heb je een leuke gelegenheid en wil je de Tesla huren voor een dag, weekend of hele week? Het kan bij Autohopper! Als je de Tesla komt ophalen leggen we je alles uit wat je moet weten. Ook krijg je van ons een instructieboekje mee, voor het geval je op een later moment nog vragen hebt. Daarin staat precies beschreven hoe de Tesla werkt en welke opties je kan gebruiken. Handig als je nog nooit in een Tesla gereden hebt!

Reserveren

Wil je de Tesla reserveren of graag een offerte opvragen? Stuur ons dan even een mailtje.
 


Misschien vind je dit ook interessant:

Is je huurauto goed verzekerd - Autohopper Eigen risico bij het huren van een auto

 

Gepubliceerd door Kiki op ma, 10/29/2018 - 09:19

Reactie toevoegen