Verhuizen met Ines

Wij vroegen Ines, die in oktober op zichzelf is gaan wonen, om een verslagje te schrijven over haar verhuizing met een verhuisbus van Autohopper. Lees hier haar verhaal over de verhuizing.

Verhuizen met een Autohopper bakwagen

Verhuizen met een busje van Autohopper

Eindelijk is het zo ver! Na anderhalf jaar op zoek te zijn geweest naar een huurwoning om samen te gaan wonen met mijn vriend hebben we een woning gevonden. Enthousiast zijn we alvast meubels gaan kopen, tot grote ergernis van mijn ouders want de hele kelder en zolder stond vol met verhuisdozen en meubels.

Waar huren we een verhuisbus?

Alles was geregeld en ik moest op zoek gaan naar een verhuisbus voor de verhuizing. Uiteindelijk zijn we bij Autohopper uitgekomen door een aantal verhuurbedrijven te vergelijken. Autohopper was voor ons het voordeligste en dichtbij, dus twee vliegen in een klap! Ook hadden we verhalen gehoord van vrienden die heel goedkoop een busje hadden gehuurd die bijna uit elkaar viel. Dat is bij Autohopper gelukkig niet aan de orde :) 

Verhuizen met Autohopper

Verhuizen

Het is donderdag 5 oktober, eindelijk gaan we verhuizen! Om 09.00 uur zijn we naar Autohopper gereden om de verhuisbus op te halen. Dat was zo gedaan, even je ID en rijbewijs laten zien en een rondje om de bus lopen en we konden er gelijk vandoor.Eenmaal thuis aangekomen konden we beginnen met het inladen van de verhuisbus. Ik had een hoop spullen dus ik was bang dat het niet zou gaan passen in een keer. Maar niets was minder waar; de bus bleek nog groter te zijn dan ik dacht! Ik had zelfs nog ruimte over! (dus eigenlijk had ik nog veel meer meubels kunnen kopen haha)

Wat ik super fijn vond aan de verhuisbus is dat de bus een laadklep had. Als je zware meubels hebt, zoals bijvoorbeeld een bed, dan kan je dit zo de bus in krijgen. De laadklep maakt het dus een stuk makkelijker! Zo, alle spullen ingeladen. Klaar om te gaan! Op naar ons nieuwe huisje! Het huis is een appartement boven een winkelstraat met weinig plek om je verhuisbus te parkeren. Ik was bang dat het allemaal niet zou gaan passen, maar de bus paste bijna helemaal op de stoep. Fijn, want zo kon het overige verkeer en nog netjes langs. Tegen een uur of 4 waren we klaar met het uitladen van de spullen en hebben we de bus terug gebracht. Het enige wat we nog hoefden te doen was de bus aftanken en hem inleveren met volle tank. Voor minder van 130,- (incl. tanken) was ik klaar met verhuizen! Dat viel ons reuze mee!

Hoe bevalt de nieuwe woning?

We wonen nu precies een maand in ons huisje en we wonen er super leuk! De volgende keer als we gaan verhuizen huren we zeker weer een verhuisbus bij Autohopper, maar dat duurt nog wel even want we wonen hier super :).

Verhuizen met een Autohopper Auto

Ga je binnenkort ook verhuizen? Kies hieronder de verhuisbus die bij jou past! 

0
Bestelauto 3 m³ laadruimte

Bijv. Volkswagen Caddy, Citroen Berlingo

dag59,-
weekend106,-
week354,-
1
Bestelbus 11m³ laadruimte

Bijv. Renault master, Peugeot Boxer L2/H2

dag99,-
weekend178,-
week594,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Te besturen met B-rijbewijs!

dag135,-
weekend243,-
week810,-


Misschien vind je dit ook interessant:

Verhuisblunders Autohopper Zelf verhuizen of een verhuisbedrijf inhuren?

 

Gepubliceerd door Kiki op wo, 11/13/2019 - 16:17