Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat kan je doen tijdens de lockdown met je huurauto

Niet weg kunnen tijdens de lockdown? Nee hoor! Wij hebben vijf leuke ideeën voor je op een rijtje gezet wat je met je (huur)auto kan gaan doen zonder de auto te verlaten.

1. Ga door de drive through! Er zijn genoeg restaurants die ook een drive through hebben, denk aan: McDonalds, KFC, Burger King en Subway. Maar ook zijn er een aantal minder bekende restaurants die dit aanbieden. Bereid je wel voor. De rijen zijn wel redelijk lang, maar ach… We hoeven nu toch nergens anders heen.

2. Wil je jouw vriend(inn)en niet missen? Drie dames uit Papendrecht hadden een super creatief idee bedacht: ze zetten hun auto’s op 1,5 meter afstand van elkaar en kletsen lekker met elkaar bij via de achterbank. Geen slecht idee toch?!

Afbeelding
Mensen slapend in de kofferbak

3. Iets waar je normaal gesproken geen tijd/geen zin in hebt, is het schoonmaken van de auto zelf. Dit kan je zelf thuis doen op de oprit, of lekker makkelijk door de wasstraat. Je auto zal je dankbaar zijn!

4. Carpool karaoke! Stap in je auto met het mooie weer, gooi je dak omlaag (of je ramen open) en zing luidkeels mee met elk liedje dat je op de radio hoort! Uhh… waarom moet de buitenwereld hier last van hebben?

5. Kamperen in je auto! We kunnen nu toch niet op vakantie, dus wat is er leuker dan dat? Rijd je auto naar een prachtige plek, gooi de achterbanken plat, pak je picknickmandje erbij en relaxen maar.

We hopen je zo wat leuke inspiratie te hebben gegeven wat je allemaal kan doen met je (huur)auto tijdens deze lockdown. Het spreekt natuurlijk voor zich dat je alleen van huis gaat als je helemaal gezond bent en dat je je altijd aan de richtlijnen van het RIVM houdt!

Ook interessant

Afleiding tijdens het autorijden is een van de grootste oorzaken van verkeersongelukken. Dat willen wij als autoverhuurbedrijf...
Categorieën
  • Huurtips
  • Verhuizen
Ga je binnenkort verhuizen? Klik dan niet weg, want dan is dit een leuk artikel voor jou om verder te lezen! We hebben 8 tips op...
Categorieën
  • Vakantie
Ga jij deze zomer op vakantie naar het buitenland? En twijfel je of je ouwe bakkie de reis wel gaat trekken? Met een huurauto van...