Vragen over CarDriverDeals

We betreuren de situatie waarin jij als klant van CDD terecht bent gekomen. Zoals inmiddels wel bekend is, komt CDD de afspraken met haar leveranciers (waaronder Autohopper) niet meer na en is er geen contact meer mogelijk met CDD. Wij hebben de overeenkomst met CDD beëindigd om redenen die te wijten zijn aan CDD. Het niet nakomen van de financiële verplichtingen is de grondslag hiervan. Ter bescherming van ons eigendom zijn wij genoodzaakt om het voertuig terug te vorderen. Dit mogen wij doen zonder ingebrekestelling of rechterlijke tussenkomst doen op basis van Artikel 14 van onze Algemene Voorwaarden welke geaccepteerd zijn door CDD. Op basis van Artikel 18 van jouw leasecontract ben je verplicht hieraan mee te werken.

Graag komen we met je in contact om te bespreken hoe en wanneer we de auto in kunnen nemen. We willen dit in goed overleg met jou doen. Zijn we vóór 16 juni niet met je in contact gekomen, dan zijn we helaas genoodzaakt het voertuig als verduisterd op te geven. Je kunt hieronder het contactformulier invullen en dan nemen wij daarna zo snel mogelijk contact met je op. Je mag ons ook een mail sturen naar [email protected] of ons bellen op 055-8435227 (overdag op werkdagen). 

Vul hier je gegevens in


Veelgestelde vragen

Hoe weet ik dat mijn auto van Autohopper is?
Grote kans dat er in je dashboardkastje een blauw Autohopper mapje met autopapieren ligt óf als er op je kentekenpasje de naam 'Autohopper' staat weet je zeker dat het een Autohopper auto is. Daarnaast heeft de auto een kentekenplaathouder waar onze naam op staat.

Gaan jullie ook auto's zonder waarschuwing terugvorderen?
Dat zijn we nog niet van plan, we willen je eerst de kans geven je te melden zodat we gezamenlijk naar een oplossing kunnen kijken. Wellicht wil je in de auto blijven rijden, dan willen wij in overleg met jou kijken of we je een voorstel kunnen doen. 

Hebben jullie nog contact met CDD?
We proberen op alle mogelijke manieren in contact te komen, echter is nog niemand dat gelukt. Zelfs de pers / media is dit tot op heden nog niet gelukt.