Nieuwsoverzicht

Tips voor een corona-proof auto
Monday 30 March 2020

Hoewel de meeste mensen netjes thuisblijven om ervoor te zorgen dat het corona virus zich niet verder verspreid, zijn er toch bepaalde uitjes die je niet kunt uitstellen. Met wat hulp van experts van autofabrikant Skoda hebben we een aantal tips voor je als je toch met de auto op pad gaat.

Lees verder
Autohopper steunt zorghelden
Tuesday 24 March 2020

Corona houdt de hele wereld bezig, maar met name op zorgverleners wordt een enorm beroep gedaan. Daarom steunen wij deze zorghelden met een #zorgheldenauto. Deze actie is opgezet door auto.nl en wordt ondersteund door meerdere autoverhuurders. Ook wij hebben 10 auto's ingezet voor drie maanden om zorghelden die normaal gesproken afhankelijk zijn van het OV op weg te helpen. 

Lees verder
Maatregelen corona virus
Thursday 19 March 2020

We doen ons uiterste best om al onze klanten de komende tijd gewoon op de weg te houden. Daarom hanteren wij, net als alle andere bedrijven die open mogen blijven, aangepaste maatregelen in onze verhuurvestigingen. Wij begrijpen dat je op ons rekent voor bepaalde afspraken, zoals verhuizingen. Daarom helpen wij je ook nu graag op weg. De maatregelen die onze autoverhuurders treffen:

Lees verder
Rondje Nederland met een elektrische auto
Tuesday 30 April 2019

Is elektrisch rijden veel gedoe? Zo'n accu is toch heel snel leeg, hoe moet dat allemaal met laden? We namen de proef op de som en testten het voor je uit. Arjan de Putter en Jan Rooderkerk van EV Coöperatie reden 29 april 2019 een rondje Nederland met een elektrische Hyundai Kona van Autohopper. Ze bezochten onderweg een aantal Autohopper vestigingen: vanuit Apeldoorn reden ze naar onze vestigingen in Geldrop, Puttershoek, Den Helder en Drachten. Een mooie route van in totaal 694 kilometer.

Lees verder
Win een elektrische Hyundai Kona voor 1 dag!
Wednesday 24 April 2019

Volgende week maandag gaan we met een elektrische auto langs een aantal Autohoppers. Raad jij hoe laat ze weer terug zijn bij Autohopper Apeldoorn Dan win jij! https://www.autohopper.nl/winactie

Lees verder

Pages

20%
korting

OV actie

Het OV mijden? Ontvang 20% korting op een huurauto.

Naar de actie
50%
korting

50% korting voor onze zorgtoppers

Werk jij in de zorg? Huur een week een auto en krijg 50% korting.

Kies je auto of bus
20%
korting

20% korting op vertoon van je OV-chipkaart

Veilig van A naar B zonder het OV? Huur dan nu een auto en krijg 20% korting

Kies je auto of bus