Nieuwsoverzicht

Rondje Nederland met een elektrische auto
Tuesday 30 April 2019

Is elektrisch rijden veel gedoe? Zo'n accu is toch heel snel leeg, hoe moet dat allemaal met laden? We namen de proef op de som en testten het voor je uit. Arjan de Putter en Jan Rooderkerk van EV Coöperatie reden 29 april 2019 een rondje Nederland met een elektrische Hyundai Kona van Autohopper. Ze bezochten onderweg een aantal Autohopper vestigingen: vanuit Apeldoorn reden ze naar onze vestigingen in Geldrop, Puttershoek, Den Helder en Drachten. Een mooie route van in totaal 694 kilometer.

Lees verder
Win een elektrische Hyundai Kona voor 1 dag!
Wednesday 24 April 2019

Volgende week maandag gaan we met een elektrische auto langs een aantal Autohoppers. Raad jij hoe laat ze weer terug zijn bij Autohopper Apeldoorn Dan win jij! https://www.autohopper.nl/winactie

Lees verder
Autohopper breidt netwerk fors uit
Friday 25 January 2019

In januari en februari sluiten maar liefst tien nieuwe franchisepartners zich aan bij de autoverhuurformule Autohopper. Het netwerk van Autohopper komt daarmee op 113 vestigingen in Nederland. De afgelopen maanden zijn de gesprekken gevoerd en de contracten rondgemaakt. Alle nieuwe partners hebben zin om te starten met autoverhuur.

Lees verder
Autohopper groeit lekker door
Wednesday 2 May 2018

Autohopper blijft verder uitbreiden. Vorige maand openden we al een vestiging in Hilversum, als onderdeel van DAB Hilversum. Je kan hier nu al terecht voor het huren van een auto van klein tot groot en meerdere formaten bestelbusjes. 

Lees verder
Autohopper zit nu ook in Schagen, Loosdrecht en Leeuwarden!
Thursday 12 April 2018

Auto of bus nodig in Schagen, Loosdrecht of Leeuwarden? Geen probleem, want je vindt ons nu ook in deze plaatsen! In Schagen kan je terecht voor het huren van auto's en busjes in veel verschillende formaten. In Leeuwarden en Loosdrecht vind je verschillende personenauto's, van een promotie auto met stickers tot een luxe middenklasse auto. En natuurlijk zijn deze hagelnieuw, zoals je van ons gewend bent.

Lees verder

Pages

Deel je foto & win

Wil jij kans maken op € 25,- huurtegoed? Doe dan mee!

Bekijk de actie
Dubbele
km's

Zomeractie

Huur in juli of augustus een personenauto of -busje en krijg dubbele vrije kilometers!

Reserveer direct
weekend
deal

Voordelige weekenddeals

Met onze speciale weekendtarieven huur je lekker voordelig een weekend lang een auto of bus!

Vertel me meer