Autohopper GECU Culemborg

Auto of busje huren in Culemborg? Helaas is onze vestiging in Culemborg gesloten. We doen onze best om zo snel mogelijk een nieuwe vestiging in Culemborg te openen. In de tussentijd kan je terecht bij Autohopper Beesd

Meest populaire huurauto's en -bussen in Culemborg

0
Compact promotie

Bijv. Toyota Aygo met stickers

dag25,-
weekend50,-
week175,-
1
Compact

Bijv. Citroën C1, Peugeot 108

dag35,-
weekend56,-
week210,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Te besturen met B-rijbewijs!

dag119,-
weekend190,-
week714,-

Auto huren in Culemborg of Asch

Wil je een auto huren in Culemborg? Bij Autohopper in Culemborg huur je een moderne en luxe auto voor een superscherpe prijs. Een huurauto van Autohopper in Culemborg is altijd maximaal twee jaar oud, voorzien van airco, audio installatie, vijf deuren en is altijd in goede staat. Zo ben je verzekerd van een degelijke huurauto die relatief weinig kilometers heeft gereden. De op deze pagina getoonde prijzen zijn inclusief inclusief all-risk verzekering & pechhulp, BTW en 100 vrije kilometers per dag (daarna € 0,18 / km.). Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Op deze pagina zie je precies welke personenauto’s wij verhuren. Dus, auto huren in Culemborg? Hop hop, naar Autohopper! 

Waarom kies je voor Autohopper?

  • Je huurt de nieuwste modellen auto’s
  • Geen verrassingen achteraf door onze heldere prijzen incl. btw, verzekeringen & pechhulp
  • Met meer dan 110 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland
  • Het hoogst beoordeelde autoverhuurbedrijf van Nederland
  • Meer dan 150.000 blije klanten gingen je al voor

Veelgestelde vragen over autoverhuur Culemborg

Zijn de auto's goed verzekerd?
Jazeker, al onze auto's zijn allrisk verzekerd. Dit betekent dat zowel schade aan de huurauto als een eventuele andere auto is gedekt. Wel geldt er een eigen risico bij schade. 

Hoe zit het met vrije km's?
Je krijgt 100 vrije kilometers per dag. Dit betekent dat je voor de eerste 100 kilometer niks extra's hoeft te betalen, alleen brandstof. Rijd je meer dan die 100 kilometer per dag, bijvoorbeeld 320 kilometer bij een huurperiode van drie dagen? Dan betaal je € 0,18 per extra gereden kilometer, dus in dit geval (320 - 300 vrij =) 20 x € 0,18 = € 3,60. 

Ik wil goedkoop een auto huren in Culemborg, wat raden jullie aan?
De promotie auto is onze goedkoopste huurauto. Dit is dezelfde luxe auto die je van ons gewend bent, maar dan met stickers. Als het jou niet uitmaakt dat je een beetje reclame voor ons maakt, is dit een prima keuze! 

Kan ik een auto met trekhaak huren?
In sommige gevallen kunnen wij een trekhaak op de auto monteren. WIl je hier gebruik van maken, dan kan je dit aangeven in stap 2 van je online reserveringsaanvraag. Wij doen dan onze uiterste best om dit voor je te regelen. 

Kan ik een busje huren?
Wij verhuren niet standaard busjes. Ben je op zoek naar een bestelbusje voor een verhuizing? Of liever een personenbus huren voor op vakantie? Neem dan gerust contact met ons op, misschien kunnen we wat regelen met één van onze collega Autohoppers.  

Ik wil graag een luxe auto huren in Culemborg, kan dat?
Wil je op zoek naar een luxe gala auto huren in Culemborg? Neem dan even telefonisch contact op, wellicht kunnen we wat voor je regelen! 

Kan ik ook een auto huren die hier niet tussen staat? 
Bel ons gerust, of kijk eens of onze vestiging in Beesd 'm wel heeft staan.