Auto huren in Culemborg

Autohopper Jan van Beurden, de no-nonsense autoverhuurder


1
Compact

Bijv. Peugeot 108 of Volkswagen UP!

dag35,-
weekend60,-
week210,-
1
Midden

Bijv. Renault Clio of Hyundai i20

dag45,-
weekend77,-
week270,-
0
Ruim

Bijv. Renault Megane of Peugeot 308

dag55,-
weekend94,-
week330,-
0
Ruim station

Bijv. Toyota Auris of Ford Focus

dag61,-
weekend104,-
week366,-
0
Bus 9 persoons

Bijv. Ford Transit Custom

dag119,-
weekend202,-
week714,-
1
Bestelbus 11m³ laadruimte

Bijv. Citroen Jumper of Peugeot Boxer L2/H2

dag93,-
weekend158,-
week558,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Te besturen met B-rijbewijs!

dag119,-
weekend202,-
week714,-
0
Aanhangwagen

Aanhangwagen + huif Hapert

dag35,-
weekend60,-
week210,-

 

Zomeractie

Huur in juli of augustus een personenauto of -busje voor minimaal een week, dan krijg dubbele vrije kilometers! Je huurt je vakantieauto bij Autohopper inclusief:

  • 1.400 vrije kilometers per week (€ 0,18 per extra km)
  • All-risk verzekering en pechhulp, ook in de meeste vakantielanden
  • BTW

Je bespaart dus tot wel 126,- per week!

Kies tijdens het reserveren een vertrek- en inleverdatum tussen 1 juli en 31 augustus 2019. De zomeractie met de dubbele vrije km's zal dan vanzelf verschijnen.

Vestiging Autohopper Jan van Beurden

Autohopper Jan van Beurden
Plantijnweg 7
4104BC
Culemborg

Auto huren in Culemborg

Wil je een auto huren in Culemborg? Bij Autohopper in Culemborg huur je voor een superscherpe prijs een moderne en luxe auto. Autohopper is dé no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Wij vinden het wel zo prettig om lekker simpel te verhuren met ronde prijzen, heldere voorwaarden en zonder addertjes onder ’t gras. Een huurauto van Autohopper in Culemborg is altijd maximaal twee jaar oud, voorzien van airco en is altijd in goede staat. Op deze pagina zie je precies welke huurauto’s wij verhuren in Culemborg.

Elektrische auto huren in Culemborg

Brandstof bespaar je wanneer je gebruik maakt van een elektrische auto. Dit is een pluspunt van het huren van een elektrische auto bij Autohopper in Culemborg. Want wanneer je een auto huurt die op diesel of benzine rijdt, ben je verplicht de auto volgetankt in te leveren. Je krijgt van Autohopper een laadpasje mee bij de elektrische auto, waarmee je overal in Nederland je auto kunt opladen.

Bestelbus, verhuisbus of bakwagen huren in Culemborg

Ga je binnenkort verhuizen en moet je grote spullen vervoeren? Of wil je om een andere reden een busje huren in Culemborg? Huur dan een ruime bestelbus bij Autohopper in Culemborg. Lekker makkelijk en ruim en dat voor een scherpe prijs. Een verhuisbus kan je natuurlijk ook voor andere zaken huren. Zo kan een dagje naar de Ikea nog wel eens uit de hand lopen en ga je toch naar huis met die leuke kast. Huur dan gemakkelijk die bakwagen of bestelbus bij Autohopper Culemborg en ga niet moeilijk doen met je eigen auto. Reserveer hier eenvoudig je gewenste bus of bel de vestiging in Culemborg.

Personenbus huren in Culemborg

Ben je van plan om met meerdere mensen weg te gaan? En past dat niet in een normale auto? Huur dan snel je personenbus bij Autohopper in Culemborg. Met z’n allen gezellig naar de bestemming in plaats van achter elkaar aan rijden in meerdere auto’s. In veel gevallen nog goedkoper ook. Je hoeft dan maar voor 1 auto brandstof te betalen! Autohopper in Culemborg heeft scherpe prijzen en heldere voorwaarden. Super makkelijk dat huren!

Aanhangwagen huren in Culemborg

Heb je niet genoeg ruimte in je auto? Reserveer dan een aanhangwagen bij Autohopper in Culemborg. Voor echt scherpe prijzen verhuurt Autohopper deze aanhangwagens. En hoe langer je de aanhangwagen huurt, hoe goedkoper deze per dag wordt. Autohopper Culemborg verhuurt stevige en ruime aanhangwagens. Dit zijn aanhangwagens met de hoogste kwaliteit. Wil je een aanhangwagen bij ons in Culemborg huren, reserveer ‘m dan eenvoudig online.

Toch liever bij één van onze andere vestigingen een auto of bus huren? Bekijk al onze 100 vestigingen.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Autohopper.nl

Klanten vertellen
over Autohopper

9,0

van 0101775 1775 beoordelingen

Alle reviews