Overslaan en naar de inhoud gaan

Autohopper Apeldoorn-Noord

Tweelingenlaan
170

7324 AT
Apeldoorn-Noord


Openingstijden

Weekday Time slot Reactie
maandag: 8:00-17:00
dinsdag: 8:00-17:00
woensdag: 8:00-17:00
donderdag: 8:00-17:00
vrijdag: 8:00-17:00
zaterdag: Op afspraak
zondag: Gesloten

Klanten vertellen over Autohopper Apeldoorn-Noord

9.5
25202 reviews
Bekijk alle reviews

Auto huren in Apeldoorn Noord of Assel

Auto huren in Apeldoorn Noord? Het kan bij Autohopper! Autohopper is een autoverhuurbedrijf met meer dan 100 vestigingen in Nederland. Hiermee is Autohopper de grootste autoverhuurder van het land. Het hoofdkantoor van Autohopper bevindt zich op het industrieterrein in Apeldoorn Noord. Vanuit het hoofdkantoor verhuren wij ook auto's en busjes. Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Je weet bij ons precies waar je aan toe bent. Alle getoonde prijzen zijn namelijk inclusief all-risk verzekering & pechhulp, BTW en 100 vrije kilometers per dag (daarna een extra bedrag per iedere gereden kilometer). Een huurauto van Autohopper is altijd maximaal twee jaar oud, voorzien van airco, audio installatie, vijf deuren en is altijd in goede staat. Op deze pagina zie je welke huurauto’s we beschikbaar hebben in Apeldoorn Noord. Dus, auto huren in Apeldoorn Noord? Hophop, naar Autohopper! 

Elektrische auto huren in Apeldoorn of Assel

Ben je ook zo benieuwd hoe een elektrische auto rijdt? Probeer het uit met één van onze elektrische huurauto’s. Je bespaart brandstof wanneer je elektrisch rijdt. Dit is een groot voordeel aan het huren van een elektrische auto bij Autohopper Apeldoorn. Wanneer je een auto huurt die op diesel of benzine rijdt, ben je verplicht de auto volgetankt af te leveren. Bij de elektrische auto krijg je van Autohopper een laadpasje mee, waarmee je overal in Nederland je auto kunt opladen.Gratis. Wil je dus ook een keer elektrisch rijden en een elektrische auto huren? Doe een keer duurzaam en ervaar zelf hoe fijn het is!

Busje huren in Apeldoorn of Assel

Moet je grote spullen vervoeren of ga je binnenkort verhuizen? Huur dan één van onze bestelbusjes. Van compacte bestelauto met 3m3 laadruimte tot grote meubelwagen met 20m3 laadruimte én elektrische laadlift, je vindt voor elke inboedel een geschikt formaat bestelbus. Ook als je van plan bent om met meerdere personen op pad te gaan, kan je terecht bij Autohopper Apeldoorn. Wij verhuren namelijk ook luxe personenbusjes.Gezellig met z’n allen naar de bestemming in plaats van achter elkaar aan rijden. Ook onze busjes beschikken altijd over airconditioning en audio installatie. Wij hebben meerdere types personenbusjes beschikbaar. Zo kan je kiezen voor een 6-persoonsbus met extra laadruimte (dubbelcabine) of een luxe 9-persoonsbus wil huren. Als je een auto voor 7 personen wil huren, kies je voor de MPV. Al deze busjes mag je gewoon besturen met je B-rijbewijs, ook onze grote bakwagens. 

Aanhangwagen huren in Apeldoorn of Assel

Heb je niet genoeg ruimte in je auto? Reserveer dan een aanhangwagen bij Autohopper Apeldoorn-Noord. Wij verhuren ruime, stevige aanhangwagens van het merk Hapert. Kwaliteitsaanhangers dus. De afmetingen van onze aanhangwagen: 2,50 (l) x 1,25 (b) x 1,50 (h). Reserveer 'm snel via deze pagina. 

Afbeelding
Autohopper in Apeldoorn-Noord

Koelwagen huren in Apeldoorn noord

Ben je ondernemer, heb je een eigen bedrijf of werk je voor een groot bedrijf met de behoefte aan koel-vrieswagens?

Specificaties koel-vriescombinatie:

  • Temperatuur controller
  • Koelen en vriezen tot -18 graden Celsius
  • Navigatie systeem
  • Nachtaansluiting op 230 volt
  • Ruime inhoud van 10m3

De prijs van de koel-vrieswagen is afhankelijk van meerdere factoren. We maken graag een passend voorstel op maat. Neem contact met ons op om een offerte te ontvangen.