Auto huren in Kerkrade

Autohopper Kerkrade is gesloten

We zijn druk bezig om een nieuwe vestiging in Nuenen aan te sluiten. Wil je toch een auto huren in de buurt van Kerkrade? Dan kun je terecht bij Autohopper BrunssumAutohopper Nuth of Autohopper Ingber.


Auto huren in Kerkrade, Heerlen of Landgraaf

Auto huren in Kerkrade? Dan moet je bij Autohopper autoverhuur in Kerkrade zijn! De huurauto’s uit onze floot zijn allemaal nieuw en voorzien van alles wat je nodig hebt om comfortabel en veilig op pad te gaan. De beschikbare huurauto’s zijn vaak hooguit een jaar oud. Met meer dan 120 vestigingen is Autohopper de grootste autoverhuurder van Nederland. Onderaan de streep zijn wij daardoor vaak de goedkoopste. Alle noodzakelijke kosten zitten bij de prijs in, net zoals de eerste 100 kilometer die je per dag rijdt. Het enige wat je nog moet betalen is de brandstof. Alle huurauto’s zijn goed verzekerd en mocht er toch iets gebeuren dan kan je altijd terecht bij onze pechservice. Dus, auto huren in Kerkrade? Hop hop, naar Autohopper!

Daarom kies je voor Autohopper

  • Je huurt altijd een veilige auto van maximaal twee jaar oud
  • Geen verborgen kosten
  • Met meer dan 120 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland
  • Het best beoordeelde autoverhuurketen van Nederland volgens Klantenvertellen

Busje huren in Kerkrade, Heerlen of Landgraaf

Wil je een busje huren in Kerkrade, omdat je grote spullen moet vervoeren of binnenkort gaat verhuizen? Dat kan ook bij Autohopper autoverhuur in Kerkrade. We hebben verschillende bestelbusjes te huur. Of je nu een kleine bestelauto, grotere bestelbus of ruime bakwagen wil huren, het kan allemaal bij Autohopper Kerkrade. Al onze bussen zijn in goede staat en altijd luxe uitgerust met minimaal airconditioning en audio-installatie. Daarnaast zijn de bestelbusjes met 20m3 laadruimte voorzien van een elektrische laadlift, waarmee je gemakkelijk zware meubels in en uit kan laden. Je B-rijbewijs is voldoende om onze busjes te kunnen huren. En… hop! Voor je het weet ben je weer lekker onderweg!


Veelgestelde vragen

Kan ik goedkoop een auto huren in Kerkrade?

Jazeker! Bekijk ons aanbod hierboven.

Kan ik een luxe auto huren in Kerkrade?

Al onze auto's zijn luxe uitgevoerd. Hoe fijn is dat!

Verhuren jullie ook 6,7, of 8 persoonsbussen?

Ja kan ons aanbod aan bussen hierboven vinden.

Ik wil een auto of bus huren die niet op deze pagina staat, kan dat?

In principe niet, maar je mag ons altijd bellen om te bespreken of er wat mogelijk is. Ook kan je een kijkje nemen bij Autohopper de Bie, misschien hebben zij de auto of bus wel beschikbaar.