Auto huren in Leiden

Autohopper Leiden, de no-nonsense autoverhuurder


0
Compact promotie

Bijv. Volkswagen Up of Toyota Aygo met stickers

dag25,-
weekend50,-
week175,-
1
Compact

Bijv. Citroën C1, VW Up

dag35,-
weekend60,-
week210,-
1
Midden

Bijv. Kia Rio, Renault Clio

dag45,-
weekend77,-
week270,-
0
Ruim

Bijv. VW Golf, Renault Megane

dag55,-
weekend94,-
week330,-

Vestiging Autohopper Leiden

Autohopper Leiden
Hallenweg 2
2316 JW
Leiden
071-3030009

Auto huren in Leiden

Een auto huren in Leiden doe je voordelig bij Autohopper. Bij Autohopper Leiden huur je een moderne en nieuwe auto voor een superscherpe prijs. Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. 

Huur je bij Autohopper, dan huur je altijd voor een scherpe en ronde prijs, heldere voorwaarden en altijd zonder addertjes onder ’t gras. Dat is nou de no-nonsense autoverhuur van Autohopper. Een huurauto van Autohopper Leiden is altijd luxe uitgevoerd en maximaal twee jaar oud. Op deze pagina zie je precies welke auto’s wij verhuren bij Autohopper Leiden. Dus, auto huren in Leiden? Hophop, naar Autohopper!

Elektrische auto huren in Leiden

Ben je ook zo benieuwd hoe een elektrische auto rijdt? Huur dan een elektrische auto bij Autohopper Leiden Wanneer je een auto huurt die op diesel of benzine rijdt, betaal je voor de brandstof die je tijdens je huurperiode hebt verbruikt. Je krijgt van Autohopper een laadpasje mee bij de elektrische auto, waarmee je overal in Nederland je auto kunt opladen.

Autohopper autoverhuur Leiden

Leuk, je bent van plan om een auto of busje te huren bij Autohopper autoverhuur Leiden! Dat vinden wij natuurlijk fijn, want dan kan je zelf ervaren hoe prettig het is om bij een betrouwbare autoverhuurder te huren! Wat we je sowieso kunnen garanderen als je je auto of busje huurt bij één van de Autohoppers:

- Een luxe huurauto van maximaal twee jaar oud;

- Scherpe en ronde prijzen;

- Heldere, duidelijke verhuurvoorwaarden;

- Met ruim 100 locaties altijd bij jou om de hoek.

Overtuigd? Dan verwelkomen we je graag binnenkort bij Autohopper Leiden! Toch liever ergens anders een auto of busje huren? Bekijk het wagenpark van één van de andere 100 Autohoppers hier.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Autohopper.nl

Klanten vertellen
over Autohopper

9,0

van 0101756 1756 beoordelingen

Alle reviews