Auto huren in Roggel

Autohopper B&S Roggel, de no-nonsense autoverhuurder


0
Compact promotie

Bijv. Toyota Aygo met stickers

dag25,-
weekend50,-
week175,-
1
Compact

Bijv. Peugeot 108 of Volkswagen UP!

dag35,-
weekend60,-
week210,-
1
Midden

Bijv. Renault Clio of Hyundai i20

dag45,-
weekend77,-
week270,-
0
Bestelbus 6 m³ laadruimte

Bijv. VW Transporter of Citroen Jumpy

dag65,-
weekend111,-
week390,-
1
Bestelbus 11m³ laadruimte

Bijv. Citroen Jumper of Peugeot Boxer L2/H2

dag93,-
weekend158,-
week558,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Te besturen met B-rijbewijs!

dag119,-
weekend202,-
week714,-

 

Zomeractie

Huur in juli of augustus een personenauto of -busje voor minimaal een week, dan krijg dubbele vrije kilometers! Je huurt je vakantieauto bij Autohopper inclusief:

  • 1.400 vrije kilometers per week (€ 0,18 per extra km)
  • All-risk verzekering en pechhulp, ook in de meeste vakantielanden
  • BTW

Je bespaart dus tot wel 126,- per week!

Kies tijdens het reserveren een vertrek- en inleverdatum tussen 1 juli en 31 augustus 2019. De zomeractie met de dubbele vrije km's zal dan vanzelf verschijnen.

Vestiging Autohopper B&S Roggel

Autohopper B&S Roggel
Tramstraat 30
6088 EB
Roggel

Auto huren in Roggel

Een auto huren in Roggel doe je voordelig bij Autohopper. Bij Autohopper in Roggel huur je een moderne en nieuwe auto voor een superscherpe prijs. Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Maar wat houdt onze no-nonsense autoverhuur nou eigenlijk in? Denk bijvoorbeeld aan onze scherpe en ronde prijzen en heldere verhuurvoorwaarden. Lekker simpel en zonder addertjes onder ’t gras. Wij houden zelf ook niet van verrassingen achteraf! Een huurauto van Autohopper in Roggels is alijd maximaal twee jaar oud, voorzien van airco, audio installatie, vijf deuren en is altijd in goede staat. Bekijk hier welke huurauto’s je kan vinden bij Autohopper  in Roggel. 

Busje huren in Roggel

Ga je binnenkort verhuizen en moet je grote spullen vervoeren? Of wil je om een andere reden een busje huren in Roggel? Dan huur je bij Autohopper in Roggel heel gemakkelijk een luxe bestelauto, bestelbus of bakwagen! Huur je een busje bij Autohopper in Roggel, dan is deze altijd luxe uitgerust met airco, radio/cd speler en andere extra's. Lekker ruim en makkelijk en dat voor een scherp prijsje. Onze grote bakwagens hebben zelfs een elektrische laadlift! Reserveer ‘m gemakkelijk via deze pagina en huur jouw busje bij Autohopper inRoggel. En… hop! Voor je het weet ben je weer lekker onderweg!

Autohopper autoverhuur in Roggel

Leuk, je bent van plan om een auto of busje te huren bij Autohopper autoverhuur in Roggel! Dat vinden wij natuurlijk fijn, want dan kan je zelf ervaren hoe prettig het is om bij een betrouwbare autoverhuurder te huren! Mogen we je binnenkort verwelkomen bij Autohopper in Roggel? Dan zetten we graag een kopje koffie voor je klaar!Toch liever ergens anders een auto of busje huren? Bekijk het wagenpark van één van de andere 100 Autohoppers hier.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Autohopper.nl

Klanten vertellen
over Autohopper

9,0

van 0101775 1775 beoordelingen

Alle reviews