Auto huren in Utrecht

Auto huren in Utrecht

Utrecht centrum
Weerdsingel Oostzijde 42
3514AD Utrecht centrum
030-3031600
Utrecht Leidsche Rijn
Krommewetering 111
3543 AN Utrecht Leidsche Rijn
030-3035515
Map

Auto huren in Utrecht

Auto huren in Utrecht? Hop hop, naar Autohopper! Selecteer hieronder de auto of bus van jouw keuze, vul op de volgende pagina je postcode in en de vestiging die het dichtst bij jou in de buurt is wordt automatisch getoond. 

0
Compact promo

Bijv. Kia Picanto met stickers

dag29,-
weekend58,-
week203,-
0
Compact

Bijv. Peugeot 108, Kia Picanto

dag44,-
weekend79,-
week264,-
1
Midden

Bijv. Kia Rio, Renault Clio

dag54,-
weekend97,-
week324,-
0
Bestelbus 6 m³ laadruimte

Bijv. Toyota Pro-Ace, Renault Trafic

dag79,-
weekend144,-
week474,-
1
Bestelbus 11 m³ laadruimte

Bijv. Renault master, Peugeot Boxer L2/H2

dag105,-
weekend189,-
week630,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Te besturen met B-rijbewijs!

dag139,-
weekend249,-
week834,-

Autohopper.nl

Klanten vertellen
over Autohopper

9,5

van 01023645 23645 beoordelingen

Alle reviews

Daarom kies je voor Autohopper autoverhuur

  • Je huurt de nieuwste modellen huurauto’s
  • Prijzen incl. btw, verzekeringen & pechhulp, dus geen verrassingen achteraf!
  • Met meer dan 110 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland
  • Meer dan 150.000 blije klanten gingen je al voor
  • Het hoogst beoordeelde autoverhuurbedrijf van Nederland

 


 

Auto huren in Utrecht

Auto huren in Utrecht? Dat kan bij Autohopper Utrecht Leidsche Rijn en bij Autohopper Autoweerd. Bij beide vestiging vind je luxe uitgerust en vaak hagelnieuwe huurauto's. Al deze huurauto’s zijn maximaal twee jaar oud. Zo weet je zeker dat je altijd een degelijke auto mee krijgt! Daarnaast beschikken alle huurauto’s minimaal over airconditioning, audio installatie en vijf deuren. Alle prijzen zijn inclusief BTW, all-risk verzekering, pechhulp en 100 vrije kilometers per dag (daarna een extra bedrag per iedere gereden kilometer). Geen verrassingen achteraf dus! Je vindt Autohopper Autoweerd net buiten het centrum van Utrecht en Autohopper Utrecht Leidsche Rijn in Leidsche Rijn. 

Busje huren in Utrecht

Ga je binnenkort verhuizen en moet je grote spullen vervoeren? Of wil je om een andere reden een busje huren in Utrecht? Kies voor één van de bestelauto’s, bestelbusjes, verhuisbussen of bakwagens die wij beschikbaar hebben. Alle busjes zijn in goede staat en altijd luxe uitgerust met minimaal airconditioning en audio-installatie. Onze grote bakwagens hebben zelfs een elektrische laadlift. Scheelt heel wat tillen! En het mooie is: je mag al onze busjes gewoon besturen met je B-rijbewijs. Reserveer hier eenvoudig je gewenste bus en huur jouw busje bij Autohopper Autoweerd! En… hop! Voor je het weet ben je weer lekker onderweg! 

Te doen met je huurauto in de omgeving van Utrecht

Een lekker dagje uit in Utrecht? Dat is geen probleem want er is genoeg te doen! Ga lekker shoppen en terassjes pakken in het centrum van Utrecht en breng een bezoekje aan het overdekte winkelcentrum Hoog Catharijne, doe een speurtocht naar het monster van Utrecht of neem een privé tour door kasteel de Haar. Ook heb je in Utrecht de jaarbeurs Utrecht. Dit is een gebouwencomplex voor evenementen ,beurzen, congressen en vergaderingen. Het hele jaar door heb je hier de leukste evenementen voor jong en oud! Ook kan je in de buurt van Utrecht lekker relaxen bij de prachtige Loosdrechtse plassen en vergeet ook zeker niet een bezoekje te brengen aan Lage Vuursche, een leuk dorpje met een prachtig bos!


Veelgestelde vragen over autoverhuur in Utrecht

Kan ik ook een auto huren in Utrecht voor 1 dag?
Ja, bij Autohopper Utrecht betaal je een vaste prijs per dag. Waar de grotere autoverhuurbedrijven juist hogere kosten rekenen als je een auto voor 1 dag wil huren, betaal je bij Autohopper Utrecht een vast en laag dagtarief. Een huurdag is bij Autohopper Utrecht altijd van 8.00 – 8.00 uur de volgende dag. Wil je in het weekend een auto huren in Utrecht? Dan nemen wij nadat je een online reservering hebt gemaakt contact met je op om de exacte tijden te bespreken.

Kan ik ook een auto huren zonder creditcard in Utrecht?
Ja, bij Autohopper Utrecht kan je de huurauto en de borg gewoon betalen met je pinpas. Het is niet mogelijk om contant te betalen bij Autohopper Utrecht.

Kan ik ook een auto huren zonder borg in Utrecht?
Nee, onze huurauto’s zijn hartstikke nieuw en helaas is het hanteren van borg dan echt nodig om ervoor te zorgen dat er zuinig met onze auto’s wordt omgegaan. Je kan de borg wel gedeeltelijk afkopen, zodat je minder borg betaalt. Dit kan je doen in stap 2 van je online reservering.

Ik wil graag een luxe auto huren in Utrecht, wat zijn de mogelijkheden?
Wij bieden niet standaard luxe auto's aan, maar neem gerust contact met ons op. We zijn onderdeel van een verhuurketen met 110 locaties in Nederland, misschien kan één van de vestigingen in de buurt je wel helpen.

Ik ben student, kan ik goedkoop een auto huren in Utrecht?
Ja, iedereen met een geldig rijbewijs mag een auto huren bij Autohopper Utrecht. Dus ook als je een student van 18, 19 of 20 bent, of als je nog geen jaar je rijbewijs hebt en je bent op zoek naar een goedkope huurauto dan ben je welkom bij Autohopper. Onze promotieauto is een goedkoop alternatief voor de trein, helemaal als je met een groep vrienden een auto huurt.

Ik wil graag een auto kilometervrij huren in Utrecht, kan dat?
Nee, bij Autohopper Utrecht kan je niet een auto km vrij huren. Je krijgt bij Autohopper Utrecht altijd 100 vrije kilometers per dag. Ga je daar overheen, dan betaal je voor iedere extra gereden kilometer.  

I want to rent a car in Utrecht but I don't live in the Netherlands, can I rent a car at Autohopper?
Yes, as long as you have a valid driver's license you are welcome to rent a car at Autohopper. Please note that you do need a Dutch bank account or credit card to pay your car rental and deposit. If your driving license is issued outside the EU we advice you to bring an international driving license.


Meteen een auto of busje huren in Utrecht

Selecteer de auto of bus die je wil huren, vul op de volgende pagina je postcode in en huur 'm bij de vestiging in Utrecht bij jou om de hoek.

0
Compact promo

Bijv. Kia Picanto met stickers

dag29,-
weekend58,-
week203,-