Gemak en scherpe prijzen,
daar houden wij van

Huurtijden van Autohopper

Bij Autohopper huur je altijd een auto of bus voor zeer scherpe en heldere tarieven. Ronde prijzen, heldere voorwaarden, daar houden wij van. Hoe langer je bij Autohopper huurt, hoe goedkoper de auto of bus per dag wordt. Dat geldt alleen niet voor onze promotie auto, die kunnen we écht niet goedkoper aanbieden! Hieronder staat welke huurtijden en termijnen wij aanhouden.

Huurdag

Een huurdag is van 08.00 uur 's ochtends tot de volgende dag 08.00 uur 's ochtends. Kom je dus om 10.00 uur je huurauto ophalen, dan moet je hem de volgende dag om 8.00 uur weer inleveren. Wil je 'm later inleveren, dan komt er een huurdag bij.

Weekendtarief

Autohopper kent scherpe weekendtarieven. Het is altijd goedkoper om een auto of bus een heel weekend te huren, dan om de auto of bus 2 losse dagen te huren. Dit bieden we aan omdat er veel vraag is naar weekendhuur. Een weekend gaat bij Autohopper op zaterdagochtend om 08.00 uur in tot maandagochtend 08.00 uur.

Weektarieven

Wil je langer dan een dag of weekend een auto huren, dat kan natuurlijk altijd! Bij ons kan je altijd 7 dagen sturen voor de prijs van 6 dagen, lekker voordelig dus. Het weektarief kun je op elke gewenste dag in de week (m.u.v. zondag) in laten gaan vanaf 08.00 uur die dag.

Auto's & prijzen

Dubbele
km

Wintersportactie

Ga jij dit jaar op wintersport met vrienden of familie? Dan hebben wij een leuke aanbieding voor je! 

Reserveer direct
weekend
deal

Voordelige weekenddeals

Met onze speciale weekendtarieven huur je lekker voordelig een weekend lang een auto of bus!

Vertel me meer
Promo
auto

Huurauto voor € 19,- / dag!

Luxe, nieuwe auto met onze promostickers huur je voor € 0,79 per uur, incl. BTW en verzekering.

Reserveer direct