Gemak en scherpe prijzen,
daar houden wij van

Verhuiswagen huren

Ga je verhuizen en wil je voor een scherpe prijs een verhuiswagen huren? Bij Autohopper kan je nieuwe en luxe verhuisbussen huren, in het voor jou perfecte formaat. In al onze verhuisbussen mag je gewoon met je B rijbewijs rijden. Ideaal toch? 

Verhuiswagen bij Autohopper

Huren bij Autohopper

Ben je student of starter en hoef je niet zo veel te verhuizen? Dan huur je een verhuiswagen met een inhoud van 3m3 en een laadvloer. Heb je over de jaren al wat meer meubels opgespaard, dan hebben we ook een verhuiswagen met een inhoud van 20 m3 en een laadvloer. Daar kun je heel wat in kwijt! Ook kan je bij Autohopper een verhuiswagen huren met een inhoud van 6m3, 8m3 en 11m3. Allemaal hartstikke betrouwbaar en comfortabel.

Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Dit betekent dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan: geen onverwachte kosten, heldere, ronde prijzen en geen addertjes onder het gras. Met meer dan 100 vestigingen in Nederland zit er altijd wel een Autohopper bij jou in de buurt.

Wil je dus een verhuisbus huren, maar niet te veel geld uitgeven? Kom dan langs bij Autohopper bij jou in de buurt en huur jouw ideale verhuiswagen!

Bekijk al onze bussen