Autohopper breidt netwerk fors uit

In januari en februari sluiten maar liefst tien nieuwe franchisepartners zich aan bij de autoverhuurformule Autohopper. Het netwerk van Autohopper komt daarmee op 113 vestigingen in Nederland. De afgelopen maanden zijn de gesprekken gevoerd en de contracten rondgemaakt. Alle nieuwe partners hebben zin om te starten met autoverhuur.

Opening vestiging Autohopper autoverhuur

Autoverhuur zit in de lift

Brancheorganisatie BOVAG meldde eerder deze maand al dat traditionele autoverhuur in de lift zit. Steeds meer organisaties kiezen voor flexibiliteit en maatwerk en autoverhuur is een goed en bewezen alternatief. Vooral in het zakelijke segment ziet de BOVAG een toename. Er zijn steeds meer ondernemers die kiezen voor (short)lease op het moment dat er een (extra) auto nodig is. Zij willen dan wel kunnen rekenen op betrouwbaarheid, beschikbaarheid en een scherpe prijs. Aan die vraag kan Autohopper voldoen.

Lokale partners

Eerder deze maand openden de deuren al in Geldrop, Purmerend, HarmelenGoirle en Venlo. In februari zijn Den Hoorn, Beilen, Geleen, Roden en Mijdrecht nog aan de beurt. Alle nieuwe vestigingen verhuren uitsluitend nieuwe auto’s: van compacte auto’s tot ruime gezinswagens en verhuisbussen. Ronde, lage prijzen en heldere voorwaarden kenmerken de formule. Doordat Autohopper een shop-in-shop formule is, kunnen ze juist ook in kleinere verzorgingsgebieden voet aan de grond krijgen. De vestigingen worden gerund door gedreven, lokale ondernemers in het bezit van een garage- dealer of schadeherstelbedrijf.  “En dan juist die ondernemers die persoonlijke aandacht voor hun klanten belangrijk vinden en die hun klanten volledig willen ontzorgen”, aldus Mark Dekker. “Vertrouwen is belangrijk in onze branche, en wie kan je nu beter vertrouwen dan de garagehouder bij jou om de hoek?”

Groeiambitie

Autohopper houdt het hier niet bij. “De ambitie is om verder te groeien, zowel qua netwerk, maar zeker ook met het wagenpark. Vooral de verhuisbussen zijn erg in trek. We zijn er nu echt klaar voor om verder uit te breiden. Met name in Limburg en de regio Groningen/ Friesland zoeken we nog partners”, vervolgt Mark Dekker. “We hopen eind dit jaar zo’n 130 vestigingen te hebben.” 

Deel je foto & win

Wil jij kans maken op € 25,- huurtegoed? Doe dan mee!

Bekijk de actie
Dubbele
km's

Zomeractie

Huur in juli of augustus een personenauto of -busje en krijg dubbele vrije kilometers!

Reserveer direct
weekend
deal

Voordelige weekenddeals

Met onze speciale weekendtarieven huur je lekker voordelig een weekend lang een auto of bus!

Vertel me meer