Hernieuwde samenwerking met Kia Nederland

Autohopper zet ook in 2018 de samenwerking met Kia Nederland voort. Er gaan in de loop van het jaar maar liefst 80 hagelnieuwe Kia Picanto's (met Autohopper bestickering) de verhuur in. 

Kia Picanto 2018Wagenparkbeheerder van Autohopper Toon Meurs is blij met de deal: "De nieuwe Picanto is een stoere auto, lekker compact en dus ideaal voor in de stad. Én hij is luxe uitgerust, precies zoals we voor Autohopper willen." Met dat laatste bedoelt Meurs dat alles erop zit wat je tegenwoordig van een auto verwacht: airconditioning, een geïntegreerde radio/mp3-speler met AUX en USB kabel, centrale deurvergrendeling en een lichtsensor. Een ideale auto voor stadsverkeer of als je een dagje op pad wil dus! "Al onze auto's zijn overigens nieuw, maximaal anderhalf jaar oud, en luxe uitgerust: airconditioning en een goed werkende radio/cd-speler kan je altijd verwachten als je een auto van Autohopper huurt. Zelfs bij onze promotie auto's van € 25,- per dag." sluit Meurs af. 

We durven nu nog niet te zeggen bij welke vestigingen deze auto wordt toegevoegd aan de verhuurfloot. De meeste auto´s rijden één tot anderhalf jaar bij een vestiging voordat er een nieuwe auto wordt ingezet. Huur je nu je promotie auto bij Autohopper dan heb je dus kans dat je in één van onze nieuwe Kia Picanto's gaat rijden! Reserveer snel en gemakkelijk de door jou gewenste auto klasse online! 

Naar alle auto's en prijzen

Deel je foto & win

Wil jij kans maken op € 25,- huurtegoed? Doe dan mee!

Bekijk de actie
Dubbele
km's

Zomeractie

Huur in juli of augustus een personenauto of -busje en krijg dubbele vrije kilometers!

Reserveer direct
weekend
deal

Voordelige weekenddeals

Met onze speciale weekendtarieven huur je lekker voordelig een weekend lang een auto of bus!

Vertel me meer