Hyundai Tucson trekauto van het jaar 2021

Het is bijna zo ver, de zomervakantie. Maar welke auto kan je nou het beste huren als je met een caravan op pad gaat? De ANWB jury heeft achter verschillende auto’s een caravan gehangen, om hier vervolgens mee door het heuvelachtige Veluwse landschap te rijden. De Hyundai Tucson kwam hier het beste mee weg.

Huur de Hyndai TucsonHet onderstel van de auto is perfect voor het trekken van een caravan, met de Tucson kan je maximaal 1.650 kilogram trekken. Het hybride systeem werkt 'feilloos' volgens de jury. Ook het ESP met standaard trailerfunctie was een pluspunt. Daarnaast neemt de verlichtingscheck van de Hyundai ook de lampen van de caravan mee, zodat je nooit onverlicht rondrijdt.

Nog een pluspuntje aan de auto: het camerasysteem dat de dode hoeken weergeeft in het dashboard wanneer je richting aangeeft. Veiligheid voor alles natuurlijk! Met de caravan op stap? Dan is dit dus de perfecte huurauto voor jou!

Wil je de Hyundai Tucson huren? Dat kan bij Autohopper, de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. 

  • De allernieuwste huurauto's, altijd inclusief airco
  • Géén verbogen kosten: alle prijzen zijn inclusief verplichte kosten, zoals verzekering en pechhulp, ook in het buitenland*
  • De grootste autoverhuurder van Nederland met meer dan 120 vestigingen
  • De best beoordeelde autoverhuurketen volgens Klantenvertellen

1
Groot automaat

Bijv. Hyundai Tucson, Peugeot 508

dag89,-
weekend160,-
week534,-

* De huurauto is verzekerd in de meeste (west) Europese landen die staan vermeld op de groene kaart, check altijd even met onze vestiging of de auto in jouw vakantieland ook verzekerd is! 

Dubbele
km's

Zomeractie

Huur in juli of augustus een personenauto of -busje en krijg dubbele vrije kilometers!

Reserveer direct
weekend
deal

Voordelige weekenddeals

Met onze speciale weekendtarieven huur je lekker voordelig een weekend lang een auto of bus!

Vertel me meer