Maatregelen corona virus

We doen ons uiterste best om al onze klanten de komende tijd gewoon op de weg te houden. Daarom hanteren wij, net als alle andere bedrijven die open mogen blijven, aangepaste maatregelen in onze verhuurvestigingen. Wij begrijpen dat je op ons rekent voor bepaalde afspraken, zoals verhuizingen. Daarom helpen wij je ook nu graag op weg.

De maatregelen die onze autoverhuurders treffen:

  • Iedereen die klanten helpt aan de balie moet in goede gezondheid zijn. Daarom houden alle medewerkers zich aan de richtlijnen van het RIVM.
  • Lichamelijk contact wordt gemeden en we houden afstand. Dit betekent dat we geen handen schudden en de sleutel op de balie leggen in plaats van direct overhandigen.
  • Alle auto's en bussen worden, zoals je van ons gewend bent, van binnen en buiten goed schoongemaakt voordat je ze komt ophalen. 
  • Heb je gezondheidsklachten? Ga dan niet naar de Autohopper vestiging, maar bel even om de reservering om te zetten naar iemand anders die geen gezondheidsklachten heeft. 

Op het moment zijn al onze vestigingen nog open, mocht dit veranderen en mocht een reservering toch niet door kunnen gaan dan informeren we je daar zo snel mogelijk over. Heb je een reserveringsaanvraag via de website gedaan maar nog geen bericht van de vestiging gehad, ga dan niet maar de vestiging maar neem even telefonisch contact op. 

Bedankt voor je medewerking en begrip! 

Wintersport
actie

Wintersportactie

Bespaar € 252,- per week door gebruik te maken van de wintersportactie

Kies je auto of bus

Deel je foto & win

Wil jij kans maken op € 25,- huurtegoed? Doe dan mee!

Bekijk de actie
weekend
deal

Voordelige weekenddeals

Met onze speciale weekendtarieven huur je lekker voordelig een weekend lang een auto of bus!

Vertel me meer