Share happiness, create happiness!
Maak ook het verschil!

Share Happiness, create happiness

Dankzij jouw berichten op social media kun jij een maaltijd via UNICEF mogelijk maken voor een kind in een ontwikkelingsland! Help jij mee om een verschil te maken? 

Autohopper werkt samen met Share It, de handige app om jouw Twitter of Facebook berichten mee te delen! Delen kun je natuurlijk rechtstreeks doen via Facebook en Twitter, maar als je het via de Share It app doet, dan genereer je met je bericht een maaltijd voor een kind in een ontwikkelingsland. 

Hoe werkt Share It?

Wij van Autohopper zijn erg benieuwd naar je ervaringen met je huurauto en met de service die wij bieden. Wij stellen het erg op prijs als je je ervaring deelt via Social Media. Je kunt je ervaring eenvoudig delen via de Share It app en als dank voor jouw bericht, schenken wij via Unicef een maaltijd aan een kind in een ontwikkelingsland. 

Via de Share it! app plaats jij een bericht op jouw persoonlijk Facebook- of Twitterpagina over één van onze verhuurvestigingen. In ruil voor dit bericht doneert Autohopper €0,25 en daarmee zorgen wij dat een kind in een ontwikkelingsland een maaltijd krijgt! Je kan dit in de verhuurshop doen, maar dat hoeft niet. Misschien vind je het namelijk leuker om aan jouw vrienden te laten zien hoe je de huurauto gebruikt in jouw dagelijks leven. Iedere keer als jij een bericht plaatst over Autohopper verzorgen wij een maaltijd voor een kind in een ontwikkelingsland. Win-win situatie dus: wij zijn blij met jouw bericht, jij maakt het mogelijk dat een kind in een ontwikkelingsland via Unicef een power maaltijd krijgt. 

Hieronder zie je hoe je mee kunt doen: