Gemak en scherpe prijzen,
daar houden wij van

Zakelijk huren

Wil je zakelijk een auto huren? Autohopper biedt eenvoudige en duidelijke oplossingen voor je wagenpark. Huur je bij ons zakelijk een auto, dan ben je verzekerd van een duidelijk contract met heldere prijsafspraken. Naast kosten- en risicobeheersing, heb je direct een korte lijn direct met de vestiging waar jij je auto huurt. Wij kunnen dan snel schakelen op het gebied van eventuele wijzigende mobiliteitswensen, of het nu om een bestelbus of personenauto gaat. Door het grote netwerk van Autohopper beschikken over een breed en flexibel wagenpark.


Waarom zakelijk een auto huren bij Autohopper?

Zakelijk huren bij AutohopperWil je zakelijk huren, dan verwacht je natuurlijk een net iets andere dienstverlening dan bij een particuliere klant. Bij Autohopper doen we er alles aan om een auto exact naar jouw wensen voor je te regelen. Onze auto´s worden doorgaans al na 12 maanden vervangen, bij uitzondering na 18 maanden. Zo rijd je altijd in een representatieve, nette en schadevrije auto. Als je zakelijk je auto huurt, zorgen wij ervoor dat op alle facturen duidelijk de fiscale waardes van het gehuurde object vermeld staan. Zo kom je nooit voor problemen met de fiscus over een eventuele bijtelling te staan.Heb je tijdens de looptijd van je contract vragen? Dan kun je altijd bij ons terecht. 


Zakelijk auto leasen

Autohopper is er voor iedereen die tijdelijk een auto nodig heeft: of dit nu voor de korte, of langere termijn is. Moet je collega een paar keer naar de andere kant van het land rijden voor een cursus? Dan kan je net zo makkelijk een aantal keer zakelijke een auto leasen bij Autohopper. Het lijkt voordeliger om de medewerker met de eigen auto te laten rijden en deze kosten te declareren, maar ben je dan wel goed genoeg verzekerd? Wie draagt het risico bij een ongeval?  En hoe zit het met de inkomstenbelasting over de kilometers die gedeclareerd worden? Autohopper ontzorgt je compleet op dit gebied! Dus, zakelijk een auto huren of leasen? Hophop, naar de Autohopper vestiging bij jou in de buurt! 

Ja, ik wil zakelijk huren

2+1
GRATIS

Pinksteractie: 2+1 GRATIS

Extra voordelig op pad met Pinksteren? Huur je een auto voor een weekend, dan krijg je tweede pinksterdag er gratis bij! 

Huur jouw auto
20%
korting

Zomeractie: 20% korting

Auto huren in de zomervakantie? Profiteer van 20% korting op je factuurbedrag als je minimaal een week huurt! 

Kies je auto
weekend
deal

Voordelige weekenddeals

Met onze speciale weekendtarieven huur je lekker voordelig een weekend lang een auto of bus!

Vertel me meer