Gemak en scherpe prijzen,
daar houden wij van

Zakelijk huren

Wil je zakelijk een auto huren? Autohopper biedt eenvoudige en duidelijke oplossingen voor je wagenpark. Huur je bij ons zakelijk een auto, dan ben je verzekerd van een duidelijk contract met heldere prijsafspraken. Naast kosten- en risicobeheersing, heb je direct een korte lijn direct met de vestiging waar jij je auto huurt. Wij kunnen dan snel schakelen op het gebied van eventuele wijzigende mobiliteitswensen, of het nu om een bestelbus of personenauto gaat. Door het grote netwerk van Autohopper beschikken over een breed en flexibel wagenpark.


Waarom zakelijk huren bij Autohopper?

Zakelijk huren bij AutohopperWil je zakelijk huren, dan verwacht je natuurlijk een net iets andere dienstverlening dan bij een particuliere klant. Bij Autohopper doen we er alles aan om een auto exact naar jouw wensen voor je te regelen. Onze auto´s worden doorgaans al na 12 maanden vervangen, bij uitzondering na 18 maanden. Zo rijd je altijd in een representatieve, nette en schadevrije auto. Heb je tijdens de looptijd van je contract vragen? Dan kun je altijd bij ons terecht.


Als je zakelijk je auto huurt, zorgen wij ervoor dat op alle facturen duidelijk de fiscale waardes van het gehuurde object vermeld staan. Zo kom je nooit voor problemen met de fiscus over een eventuele bijtelling te staan.

Ja, ik wil zakelijk huren

Wintersport
deals

Wintersportdeals

Huur je één van de wintersportdeals bij Autohopper, dan huur je deze voor een vaste en lage all inclusive prijs.

Bekijk alle deals
weekend
deal

Voordelige weekenddeals

Met onze speciale weekendtarieven huur je lekker voordelig een weekend lang een auto of bus!

Vertel me meer
Promo
auto

Huurauto voor € 19,- / dag!

Luxe, nieuwe auto met onze promostickers huur je voor € 0,79 per uur, incl. BTW en verzekering.

Reserveer direct