Auto huren Nederland

Op zoek naar een huurauto in Nederland? Dan ben je aan het goede adres bij Autohopper Autoverhuur. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een kleine auto, grote auto, station of een automaat. Wij hebben overal in Nederland een huurauto die bij jou past!

Is een auto huren goedkoop?

Bij Autohopper bieden we je altijd de scherpste prijzen aan. Je kan het huren van een auto in Nederland zo goedkoop of duur maken zoals je zelf wil. Naast dat je kan kiezen hoe groot de huurauto is, kan je ook kiezen voor een hoop extra opties, bijvoorbeeld een kinderzitje. Hoe handig is dat!

Amsterdam of toch Maastricht?

Of je nou een auto wil huren in Amsterdam, Franeker, Burgh-Haamstede of Maastricht, we zitten altijd bij jou om de hoek! Autohopper heeft meer dan 100 vestigingen in heel Nederland. In tegenstelling tot veel andere autoverhuurders, zit Autohopper ook vaak in de kleinere steden en dorpen in Nederland. En wist je dat je ook een auto bij ons kan huren als je 18 bent, of nog geen jaar je rijbewijs hebt? Op die manier maken we het huren van een auto letterlijk bereikbaar voor iedereen in Nederland. Doordat we in heel Nederland verspreid zitten kunnen we je goed helpen en is het aanbod van auto’s groot.

Auto huren zonder creditcard

Je wil een auto huren in Nederland maar hebt geen creditcard. Een veel voorkomend probleem bij veel Nederlanders. Waar een creditcard in het buitenland heel normaal is, heeft lang niet iedereen in Nederland een creditcard. Autohopper is dan dé oplossing waar je naar op zoek bent! Heb je aan een pinpas genoeg om een auto te huren. Je betaalt de huurprijs en de borg namelijk gewoon met je pinpas. De borg wordt meteen na het inleveren weer op je rekening teruggestort. Wel zo makkelijk, toch?

De auto reserveer je makkelijk online en betalen hoeft pas bij het ophalen van de auto. Lekker no-nonsense dus.