Autohopper blog

Vrije kilometers bij een huurauto, hoe zit dat?
maandag 4 juni 2018

Die vraag krijg ik vaak aan de verhuurbalie. Bij het huren van een huurauto bestaat nog wel eens verwarring over het fenomeen ‘vrije kilometers’. Veel mensen denken dat het betekent dat je met een huurauto 100 kilometer kan rijden zonder daarvoor brandstof te betalen. Dat is natuurlijk helemaal geen gekke gedachte. Alleen het zit net even anders. In deze blog leg ik je graag uit hoe het echt zit.

Auto huren voor vakantie
woensdag 2 mei 2018

Kijk jij ook zo uit naar je vakantie? Weet je al waar je heen gaat, maar nog niet hoe je daar naar toe gaat? Huur een auto voor je vakantie bij Autohopper!

Welke auto past bij jou? Doe de test!
maandag 16 april 2018

Het is lente! Lekker weer, terrasjes, dagjes weg en op vakantie met de auto.  Maar welke auto kan je nou het beste huren? Lees gauw verder en kom erachter!   

De 8 meest voorkomende verhuisblunders
woensdag 4 april 2018

Ga jij zelf verhuizen? En wil je dit zo goed mogelijk doen? Kijk dan snel naar de blunders, zodat deze jou niet overkomen. Want ja blunders zijn leuk om te bekijken, maar wel alleen als ze een ander gebeuren!

De 10 leukste dagjes uit met een huurauto van Autohopper!
woensdag 21 maart 2018

De lente is weer begonnen, we gaan massaal naar buiten om leuke dingen te doen. Doe een keer wat anders, huur een auto en ga er een dagje op uit! Wij hebben de 10 leukste dagjes uit met een huurauto voor je op een rij gezet.

Pagina's