Autohopper blog

De 10 leukste dagjes uit met een huurauto van Autohopper!
woensdag 21 maart 2018

De lente is weer begonnen, we gaan massaal naar buiten om leuke dingen te doen. Doe een keer wat anders, huur een auto en ga er een dagje op uit! Wij hebben de 10 leukste dagjes uit met een huurauto voor je op een rij gezet.

Verhuisbedrijf inhuren of zelf verhuizen?
vrijdag 16 maart 2018

Gefelicteerd, je krijgt binnenkort de sleutels van je nieuwe woning! De voorpret van de verhuizing kan beginnen! Wij weten uit ervaring dat een verhuizing ook heel veel vragen met zich meebrengt. En hoe is het gesteld met je organisatietalent? Wanneer begin je met inpakken? Hoe ga je het allemaal aanpakken? In deze blog geven we antwoord op een veelgehoorde vraag: moeten we een verhuisbedrijf inhuren, of gaan we zelf verhuizen?

Goed verzekerd in het buitenland
vrijdag 2 maart 2018

Ga jij dit jaar op vakantie met een huurauto? Dan heb je natuurlijk geen zin in gedoe, want op je vakantie wil je lekker relaxen en je natuurlijk vooral niet druk maken. Daarom ben je goed verzekerd in het buitenland als je een auto bij Autohopper huurt. Zo hoort het toch?  

Onbezorgd op wintersport met pechservice
donderdag 22 februari 2018

Stel, je hebt een oude(re) auto die je niet helemaal vertrouwt voor lange afstanden of je auto is gewoon te klein om mee op wintersport te gaan. Dan kan het een erg verstandig besluit zijn om een auto te gaan huren. Maar wat nou als de auto het niet meer doet of je een aanrijding krijgt in het buitenland. Kom je dan nog wel veilig op je wintersportbestemming, of weer veilig thuis?

Op wintersport met je (huur)auto? Vergeet dit niet mee te nemen!
maandag 12 februari 2018

Ga jij dit jaar lekker op wintersport? Dan ben je niet de enige! Ieder jaar gaan hordes Nederlanders met de (huur)auto op wintersport. Zwaar beladen en vaak met dakkoffer en al. Wel zo handig als je je eigen ski’s en/ of snowboard mee wil nemen! En tsja, als echte Nederlander neem je toch ook genoeg eten en drinken mee zodat je zo min mogelijk naar de dure lokale supermarkt hoeft te gaan.

Pagina's