Autohopper blog

Auto huren voor vakantie
woensdag 2 mei 2018

Kijk jij ook zo uit naar je vakantie? Weet je al waar je heen gaat, maar nog niet hoe je daar naar toe gaat? Huur een auto voor je vakantie bij Autohopper!

Welke auto past bij jou? Doe de test!
maandag 16 april 2018

Het is lente! Lekker weer, terrasjes, dagjes weg en op vakantie met de auto.  Maar welke auto kan je nou het beste huren? Lees gauw verder en kom erachter!   

De 8 meest voorkomende verhuisblunders
woensdag 4 april 2018

Ga jij zelf verhuizen? En wil je dit zo goed mogelijk doen? Kijk dan snel naar de blunders, zodat deze jou niet overkomen. Want ja blunders zijn leuk om te bekijken, maar wel alleen als ze een ander gebeuren!

De 10 leukste dagjes uit met een huurauto van Autohopper!
woensdag 21 maart 2018

De lente is weer begonnen, we gaan massaal naar buiten om leuke dingen te doen. Doe een keer wat anders, huur een auto en ga er een dagje op uit! Wij hebben de 10 leukste dagjes uit met een huurauto voor je op een rij gezet.

Verhuisbedrijf inhuren of zelf verhuizen?
vrijdag 16 maart 2018

Gefelicteerd, je krijgt binnenkort de sleutels van je nieuwe woning! De voorpret van de verhuizing kan beginnen! Wij weten uit ervaring dat een verhuizing ook heel veel vragen met zich meebrengt. En hoe is het gesteld met je organisatietalent? Wanneer begin je met inpakken? Hoe ga je het allemaal aanpakken? In deze blog geven we antwoord op een veelgehoorde vraag: moeten we een verhuisbedrijf inhuren, of gaan we zelf verhuizen?

Pagina's