Overslaan en naar de inhoud gaan

Goedkoop een auto huren bij Autohopper

Stel, je auto gaat kapot, of je moet af en toe één dag naar een andere stad. Je kan er dan natuurlijk voor kiezen om met het openbaar vervoer te gaan of een tweede auto te kopen. Veel mensen denken dat het openbaar vervoer dan goedkoper is dan het huren van een auto, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn! Een auto huren kan je zo duur en luxe maken als je zelf wil.

Hoe goedkoop is het dan om een auto te huren?

Bij Autohopper huur je een luxe en nieuwe promotie auto voor maar € 29,- per dag. Deze prijs is inclusief BTW, all-risk verzekering, pechhulp en 100 vrije kilometers per dag. Rij je meer dan 100 kilometer, dan betaal je € 0,20 per extra gereden kilometer. Verder betaal je natuurlijk nog benzine. Voordeel van onze promotie auto is dat deze erg zuinig rijdt. Stel, je moet van Arnhem naar Gouda, een reis van in totaal 190 kilometer. Je betaalt dan € 29,- + € 0,20 x 90 km + (ongeveer) € 1,90 x (ongeveer) 5 liter benzine = € 56.50,-. Helemaal als je met meer dan één persoon reist is het dus al snel goedkoper om een auto te huren dan te kiezen voor het OV. Naast dat het goedkoper is, is het natuurlijk ook een stuk makkelijker. Niet overstappen, je hoeft niet uit te zoeken welke bus of tram je moet hebben, geen vertraging... Gewoon lekker van deur tot deur in een degelijke en veilige huurauto van Autohopper!  

Voordelen van goedkoop een auto huren bij Autohopper

  • Altijd een nieuwe, luxe uitgevoerde auto van maximaal twee jaar oud. Lekker veilig! 
  • Altijd passend vervoer: moet je alleen op pad, kies dan lekker een compacte auto, op vakantie met je gezin? Huur dan lekker een ruime stationwagon. Verhuizing? Pak dan een ruime verhuisbus
  • Comfortabel, lekker op jezelf, geen last van medereizigers.
  • Eén vervoersmiddel van deur tot deur.
  • Makkelijker om spullen mee te nemen.
  • Met meerdere mensen samen reizen kost evenveel als alleen.
  • Snelle manier van verplaatsen (mits er geen files zijn natuurlijk, maar de trein kan ook nog wel eens vertraging hebben)
  • Transparant, je weet van tevoren grotendeels wat je kwijt bent 
  • Geen vaste of variabele lasten zoals investering, verzekering, afschrijving, wegenbelasting etc.

Goedkoper auto huren bij Autohopper

Je huurt altijd goedkoper een auto bij Autohopper, de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Waarom? Omdat je bij ons geen onverwachte kosten hebt. De prijzen van onze huurauto's en bussen zijn helder en rond, lekker makkelijk. Daarnaast kom je niet voor verrassingen te staan als je je auto weer inlevert. Er zit altijd wel een Autohopper bij jou in de buurt, want Autohopper heeft meer dan 130 vestigingen in Nederland. Wil je niet teveel geld uitgeven wanneer je een auto huurt? Kom dan langs bij Autohopper bij jou in de buurt en huur jouw goedkope auto meteen!