Overslaan en naar de inhoud gaan

Shortlease

Langer dan een maand een auto huren, maar toch flexibel blijven? Dan wordt shortleasen bij Autohopper erg interesssant. Je hoeft geen hoge afkoopsom te betalen bij onverwachte veranderingen: na één maand kan je de auto gewoon weer bij ons inleveren, zonder boete.

Waarom kies je voor shortlease bij Autohopper?

  • Altijd de allernieuwste auto's en busjes
  • Flexibele contracten van 1 tot 24 maanden, evt. zonder tussentijdse wissel
  • Dagelijks je contract opzeggen of wijzigen, zonde boete
  • Met meer dan 100 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland
  • Leasen bij de lokale dealer bij jou om de hoek
Afbeelding
FA

Overtuigd? Neem contact met ons op!

icon personenauto

Enkele auto huren?
Bekijk onze vestigingen

meerdere auto's

Meerdere auto's nodig?
085-0491129
(ma - vrij 9.00 - 17.00)

personenbus

Geen spoed, wel hulp
Stuur een email
(ma - vrij 9.00 - 17.00)

Wat is shortlease? 

Shortlease betekent letterlijk 'kort leasen'. Maar wat is kort dan volgens ons? Shortlease zit bij ons precies tussen daghuur en lange-termijn leasen in. Lease je langer dan een maand, maar korter dan twee jaar een auto bij Autohopper dan zien wij jou als shortlease klant. Je profiteert als shortleaser wel van de financiële voordelen van langer huren, maar je hoeft niet zo lang vast te zitten aan de auto. Je leaset namelijk per maand. Dat betekent dat je niet minstens twee jaar vooruit hoeft te kijken, maar dat je je mobiliteitsbehoefte op elk moment aan kan passen aan je actuele wensen. Na een maand kan je je contract gewoon opzeggen of veranderen, zonde boete te betalen.

Op zoek naar een shortlease auto zakelijk? Met meer dan 130 vestigingen zijn wij de grootste autoverhuurder van Nederland. Je kan overal in Nederland dus bij ons terecht en we hebben een groot en gevarieerd wagenpark. Of je nu behoefte hebt aan een compacte handgeschakelde stadsauto of een ruime automaat met trekhaak, het is allemaal mogelijk. Door onze landelijke dekking en grote aanbod voorkom je stilstand van je wagenpark, maar zit je ook nooit ongewild zonder auto of bus. 

Onze tarieven zijn inclusief: 

  • Allrisk verzekering & pechhulp
  • Vervangend vervoer binnen 24 uur
  • Reparatie, onderhoud en bandenslijtage
  • 3000 vrije kilometers per maand (tenzij anders overeen gekomen) 

Dus heb je voor een project van 6 maanden een ruime station nodig? Dan lease je die voor 6 maanden. En kun je daarna weer prima uit de voeten met een compacte auto? Dan lever je die ruime station in voor een compacte auto. Gepaste mobiliteit op het juiste moment. Je betaalt alleen voor de periode dat je een auto of bus ook echt nodig hebt. Wij adviseren je ook graag over de fiscale voordelen van leasen, zoals de bijtelling. Vertel ons wat je nodig hebt, dan komen wij met een oplossing!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Veelgestelde vragen over shortlease

Overtuigd? Neem contact met ons op!

icon personenauto

Enkele auto huren?
Bekijk onze vestigingen

meerdere auto's

Meerdere auto's nodig?
085-0491129
(ma - vrij 9.00 - 17.00)

personenbus

Geen spoed, wel hulp
Stuur een email
(ma - vrij 9.00 - 17.00)