Overslaan en naar de inhoud gaan

Huurtijden van Autohopper

Een huurdag loopt bij Autohopper van 8.00 uur 's ochtends tot de volgende dag 8.00 uur 's ochtends. Kom je dus om 10.00 uur je huurauto ophalen, dan moet je hem de volgende dag om 8.00 uur weer inleveren. Wil je 'm later inleveren, dan komt er een huurdag bij. Het kan voorkomen dat een vestiging op zaterdag niet om 8.00 uur open gaat. Je kan dan bij het reserveren gewoon aangeven dat je de auto om 8.00 uur komt ophalen/ inleveren, de vestiging zal dan contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Weekendtarief

Autohopper kent scherpe weekendtarieven. Het is altijd goedkoper om een auto of bus een heel weekend te huren, dan om de auto of bus 2 losse dagen te huren. Dit bieden we aan omdat er veel vraag is naar weekendhuur. Een weekend gaat bij Autohopper op zaterdagochtend om 8.00 uur in tot maandagochtend 8.00 uur.

Weektarieven

Wil je langer dan een dag of weekend een auto huren, dat kan natuurlijk altijd! Bij ons kan je altijd 7 dagen sturen voor de prijs van 6 dagen, lekker voordelig dus. Het weektarief kun je op elke gewenste dag in de week (m.u.v. zondag) in laten gaan vanaf 8.00 uur die dag.