Gemak en scherpe prijzen,
daar houden wij van

Autohopper, de no-nonsense autoverhuurder van Nederland

Autohopper is het adres als je voor een scherpe prijs een nieuwe, luxe auto of bestelbus wilt huren. Met ruim 100 vestigingen is er altijd wel een Autohopper bij jou in de buurt.

Kijk hier voor de vestiging bij jou in de buurt

 

 

Wat is Autohopper?

We noemen onszelf de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Maken we die naam waar? Daar doen we elke dag onze stinkende best voor. No-nonsense? Ja, omdat de prijzen scherp zijn, geen geneuzel achter de komma. En we hebben heldere voorwaarden. Dat is waar Autohopper voor is opgericht!

Mobiliteit moet toegankelijk en eenvoudig bereikbaar zijn voor alle Nederlanders met een geldig rijbewijs. Dit bereikt Autohopper door scherp geprijsde huurauto’s met heldere voorwaarden aan te bieden, binnen een straal van maximaal 20 km van elke postcode in Nederland.

Kernwaarden van Autohopper

Om de doelen van Autohopper te bereiken, werken wij vanuit een aantal kernwaarden. Transparantie vinden wij erg belangrijk. Wij noemen onszelf de no-nonsense autoverhuurder omdat wij heldere voorwaarden stellen als je bij ons een auto huurt. De prijs die op de website staat, is ook echt de prijs die je voor de huurauto betaalt. Want waarom zouden we auto huren ingewikkeld maken? We doen onze uiterste best in de hoop dat je klant voor het leven wordt! Dat kan alleen als je ons vertrouwt en als je onze service en manier van auto verhuren waardeert. 

Dichtbij zijn wij voor iedereen. Omdat Autohopper meer dan 100 vestigingen heeft, is er altijd een Autohopper om de hoek. Ons doel is dat jij binnen 20 kilometer van elke postcode een auto bij Autohopper kan huren. Betrouwbaar is Autohopper zeker, dit komt doordat wij niet adverteren met moeilijk leesbare, kleine lettertjes. Als autohuurder weet je van tevoren precies waar je aan toe bent!

Kijk hier voor de vestiging bij jou in de buurt

Autohopper, bij jou om de hoek

Met ruim 100 vestigingen in Nederland kun je vrijwel overal terecht voor het huren van een auto. In een straal van 20 km is er vrijwel altijd een scherp geprijsde huurauto beschikbaar. Leuk om te vermelden is, dat elke vestiging wordt gedreven door een lokale ondernemer. Hardwerkende ondernemers die de beste service willen verlenen.

Wie werken er bij Autohopper?

De 100 Autohoppers in Nederland zijn allemaal lokale ondernemers die naast hun autobedrijf auto's van Autohopper willen verhuren. Dit zijn de mensen waar je als Autohopper klant mee te maken krijgt. Het hoofdkantoor van Autohopper is gevestigd in Apeldoorn. Hier werkt dit team iedere dag hard om alles goed voor alle Autohoppers in Nederland te regelen. 

Team Autohopper

Kijk hier voor de vestiging bij jou in de buurt

Zomer
actie

Zomeractie

Wil je in de zomer met een huurauto op vakantie? Maak dan gebruik van de zomeractie bij Autohopper!

Vertel me meer
weekend
deal

Voordelige weekenddeals

Met onze speciale weekendtarieven huur je lekker voordelig een weekend lang een auto of bus!

Vertel me meer
Promo
auto

Huurauto voor € 19,- / dag!

Luxe, nieuwe auto met onze promostickers huur je voor € 0,79 per uur, incl. BTW en verzekering.

Reserveer direct