Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Autohopper

Auto huren bij Autohopper

Op zoek naar een nieuwe, luxe huurauto of bestelbus? Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Wij kenmerken ons door onze duidelijke prijzen en voorwaarden. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent. Met meer dan 130 vestigingen is Autohopper de autoverhuurder met het grootste aantal vestigingen in Nederland. Er is dus altijd wel een Autohopper bij jou om de hoek. Auto huren? Ga dan hophop, naar Autohopper!

Waarom een auto huren bij Autohopper?

Bij Autohopper kun je terecht als je een auto of busje wil huren. Van compacte Toyota Aygo tot een bestelbusje of zelfs een bakwagen met laadlift: je huurt ze allemaal bij Autohopper. Wij noemen onszelf de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Maken we die naam waar? Daar doen we elke dag onze stinkende best voor. No-nonsense? Ja, omdat de prijzen scherp zijn, geen geneuzel achter de komma. En we hebben heldere voorwaarden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan bij het inleveren van de auto. Met die gedachte is Autohopper opgericht!

Alles over autoverhuur bij Autohopper

Is je auto kapot, te klein, of gewoon niet veilig genoeg? Of heb je een paar keer per maand een tweede auto nodig? Dan is een huurauto van Autohopper een goede oplossing. Ook als je wil verhuizen met een bestelbus of aanhangwagen kan je bij Autohopper terecht. Wil je meer weten over het huren van een auto of bus? Wij hebben een groot aantal blogs geschreven over autoverhuur. Je vindt op deze pagina ongetwijfeld de informatie die je nodig hebt!

Lees onze blogs

Kernwaarden van Autohopper

Mobiliteit moet toegankelijk en eenvoudig bereikbaar zijn voor alle Nederlanders met een geldig rijbewijs. Dit bereikt Autohopper door scherp geprijsde huurauto’s met heldere voorwaarden aan te bieden, binnen een straal van maximaal 20 km van elke postcode in Nederland. We hebben meer dan 130 locaties in Nederland en blijven uitbreiden, om dit ook mogelijk te maken.

Transparantie en duidelijkheid staan bij Autohopper centraal. Wij noemen onszelf de no-nonsense autoverhuurder omdat wij heldere voorwaarden stellen als je bij ons een auto huurt. De prijs die op de website staat, is ook echt de prijs die je voor de huurauto betaalt. Want waarom zouden we auto huren ingewikkeld maken? We doen onze uiterste best in de hoop dat je klant voor het leven wordt! Dat kan alleen als je ons vertrouwt en als je onze service en manier van auto verhuren waardeert.

Wil je een auto huren, dan is betrouwbaarheid ook erg belangrijk. Iedere vestiging wordt gedreven door een lokale ondernemer die het verlenen van de beste service belangrijk vindt. Daar selecteren wij op, want wie kan je nou beter vertrouwen dan die garagehouder bij jou om de hoek? Wij adverteren niet met moeilijk leesbare, kleine lettertjes. Als autohuurder weet je van tevoren precies waar je aan toe bent.

Alles over onze huurtijden

Nieuws

Wij openen regelmatig nieuwe vestigingen in Nederland. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Autohopper autoverhuur? Kijk dan op onze nieuwspagina.

Nieuws

Autohopper worden

Autohopper is een shop-in-shop franchise formule. Heb jij een universeel garagebedrijf, schadebedrijf, ben je merkdealer of heb je een ander bedrijf in de automotive en wil je je diensten uitbreiden? Neem dan even contact met ons op!

Autohopper worden

Werken bij Autohopper

Wij werken met een vast en hecht team, maar omdat we blijven groeien komt er af en toe een leuke vacature bij. Wil je werken bij Autohopper? Hou onze vacaturepagina goed in de gaten!

Vacatures

Contact

Heb je een vraag voor één van onze vestigingen? Op onze locatiepagina vind je de contactgegevens van al onze vestigingen. Heb je een algemene vraag of opmerking, of wil je om een andere reden contact opnemen met ons hoofdkantoor? Neem dan contact met ons op.

Contact

Top 3 meest gehuurde auto’s