Overslaan en naar de inhoud gaan

Verhuiswagen huren

Ga je verhuizen en wil je voor een scherpe prijs een verhuiswagen huren? Kom dan naar Autohopper! Wij verhuren bij bijna al onze vestigingen luxe verhuisbussen in meerdere formaten. En het mooie is, in al onze verhuisbussen mag je gewoon met je B rijbewijs rijden. Ideaal toch? 

Verhuisbus huren bij Autohopper

Als je gaat verhuizen, kom je voor de keuze te staan of je een verhuisbedrijf inschakelt of dat je zelf een verhuiswagen huurt. Kies je ervoor om een verhuiswagen te huren, dan bieden wij een luxe verhuiswagen met een inhoud van 20m3 en een laadvloer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Renault Master, Peugeot Boxer of een Volkswagen Crafter. Onze bakwagens zijn uitgerust met een lat-om-lat muur, waaraan je meubels kan bevestigen. Ook hebben al onze bakwagens een elektrische laadlift. Handig voor die zware wasmachine of bank!

Bestelbusje huren voor je verhuizing

Ben je student of starter en hoef je niet zo veel te verhuizen? Dan hoef je natuurlijk niet zo'n grote bakwagen te huren! Je kan dan bijvoorbeeld kiezen voor een bestelauto met een inhoud van 3m3, zoals een Volkswagen Caddy, Renault Cangoo of Peugeot Partner. Ook hebben wij bestelbusjes beschikbaar met een inhoud van 6m3, zoals een Volkswagen Transporter, Renault Trafic of Peugeot Expert. Daarnaast kan je kiezen voor een bestelbusje met 11m3 laadruimte, bijvoorbeeld een Renault Master, Opel Movano of Peugeot Boxer. Allemaal hartstikke betrouwbaar en comfortabel.

Met ons verhuispakket maak je je verhuizing een succes

Moet je veel spullen verhuizen? Huur dan een verhuispakket bij je bestelbus! Ons verhuispakket bestaat uit een meubelhondje, vijf spanbanden en tien verhuisdekens en kost € 19,- per dag. Wie heeft een professioneel verhuisbedrijf nog nodig? Ook kan je bij ons verhuisdozen kopen, deze zijn extra stevig en kosten € 2,50 per stuk. Wil je écht een grote vrachtwagen huren, dan kan dat natuurlijk ook, hiervoor heb je wel een speciaal rijbewijs nodig.

Wil je dus een verhuiswagen huren, maar niet te veel geld uitgeven? Kom dan langs bij Autohopper bij jou in de buurt en huur jouw ideale bestelbus!