Verhuisbedrijf inhuren of zelf verhuizen?

Gefelicteerd, je krijgt binnenkort de sleutels van je nieuwe woning! De voorpret van de verhuizing kan beginnen! Wij weten uit ervaring dat een verhuizing ook heel veel vragen met zich meebrengt. En hoe is het gesteld met je organisatietalent? Wanneer begin je met inpakken? Hoe ga je het allemaal aanpakken? In deze blog geven we antwoord op een veelgehoorde vraag: moeten we een verhuisbedrijf inhuren, of gaan we zelf verhuizen?


Voordelen van een verhuisbedrijf inhuren

Je kan veel zeggen over een verhuizing, maar deze dingen zijn zeker: een verhuizing kost geld én tijd. Veel tijd. Huur je een verhuisbedrijf in, dan kan je heel veel tijd besparen. Heb je een goed gevulde portemonnee, dan kan je er zelfs voor kiezen om het verhuisbedrijf alles in én uit te laten pakken. Je hoeft dan niets meer zelfs te doen, zelfs je kleding wordt op dezelfde manier in je kast gehangen! Afhankelijk van de hoeveelheid tijd die de verhuizers nodig hebben en de reisafstand van je oude naar je nieuwe huis, ben je toch wel minimaal € 1.300,- kwijt als je van zo'n luxe service gebruik wilt maken. Wil je alleen dat je spullen van je oude naar je nieuwe huis worden verplaatst, dan moet je denken aan zo'n € 500,-. 

Voordelen van zelf verhuizen

Zelf verhuizen met een bakwagen van AutohopperSteeds meer mensen kiezen ervoor om geld te besparen en zelf te verhuizen. Naast een stuk goedkoper natuurlijk ook erg gezellig! Ik weet uit ervaring dat je echt verbaasd zult zijn hoe veel reacties je krijgt als je dit in je vriendengroep of familie vraagt. Mensen helpen graag! Je huurt een bakwagen met laadlift voor € 119,- per dag. Denk nog aan eten en drinken voor de harde werkers, een beetje benzine en dan ben je voor maximaal € 200,- echt wel klaar. Voor die € 300,- die je minimaal bespaart als je zelf gaat verhuizen kan je genoeg leuke dingen voor in je huis kopen! Tip: Koop je verhuisdozen bij Autohopper of huur een verhuispakket om je verhuizing nog makkelijker te maken. Zelf verhuizen is zo gek nog niet! 

Bekijk alle bestelbussenDus, wat kost een verhuizing nou?

Het antwoord op die vraag is dus lastig te geven. Moet je je hele inboedel verhuizen, dan kost de verhuizing je minimaal € 200,-. Huur je een verhuisbedrijf in, dan kan je gemak afkopen maar dan ben je al snel het driedubbele bedrag kwijt. Heb je niet zo veel spullen en is een kleinere verhuisbus, zoals onze bestelbus van 3m3 ook groot genoeg voor al je bezittingen? Dan ben je natuurlijk nog een stuk voordeliger uit! 

0
Bestelauto 3 m³ laadruimte

Bijv. Volkswagen Caddy, Citroën Berlingo

dag45,-
weekend77,-
week270,-
1
Bestelbus 11m³ laadruimte

Bijv. Citroën Jumper / Peugeot Boxer L2/H2

dag85,-
weekend145,-
week510,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Bijv. VW Crafter + laadlift

dag119,-
weekend199,-
week699,-


Misschien vind je dit ook interessant:

Verhuizen met een bestelbus van Autohopper autoverhuur Verhuizen met een verhuisbusje

 

Gepubliceerd door Annick op di, 09/18/2018 - 12:26

Reactie toevoegen