Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto huren? Of gaat jouw voorkeur toch uit naar een busje huren? Kom dan eens naar Autohopper, de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Bij Autohopper huur je altijd een luxe en nieuwe auto of bus. Al onze auto's zijn maximaal twee jaar oud en in erg goede staat. Huur je een auto bij Autohopper, dan weet je precies bij waar je aan toe bent. Zo kom je niet voor verassingen te staan als je de auto weer inlevert. Duidelijkheid over de prijs en voorwaarden is wel zo fijn, toch? Op deze pagina vind je de prijzen voor particuliere autoverhuur. Op zoek naar een zakelijke huurauto? Ook dan kunnen we je helpen! 

Alle huurauto's van Autohopper

Op deze pagina vind je een overzicht van alle huurauto's en huurbusjes die beschikbaar zijn bij Autohopper. Let er wel even op dat niet iedere vestiging hetzelfde aanbod heeft. Zo zijn de wat kleinere auto's, zoals de compact- en middenklasse auto's bij bijna iedere vestiging te huren. Hetzelfde geldt voor de grote bakwagen met 20m3 laadruimte. De wat grotere modellen auto's en de andere busjes wisselen per vestiging. 

Vind je op deze pagina de auto die jij wil huren? Dan kan je deze aanklikken en op de volgende pagina de vestiging van jouw keuze selecteren. Staat er geen vestiging in de buurt tussen? Dan kan je altijd even telefonisch contact opnemen met deze vestiging. Zij kunnen misschien nog iets regelen met één van de andere Autohoppers in de buurt. We proberen altijd graag met je mee te denken om tot een goede oplossing te komen. Let er wel even op dat wij nooit een bepaald merk auto kunnen garanderen. 

Huur je een auto bij Autohopper, dan garanderen we je altijd: 

  • De nieuwste auto's van maximaal twee jaar oud
  • Door onze heldere en duidelijke voorwaarden weet je precies wat je aan het eind van de rit kwijt bent
  • Scherpe en transparante prijzen, inclusief BTW, verzekering, pechhulp en 100 vrije kilometers per dag
  • Met meer dan 130 locaties vind je altijd wel een Autohopper vestiging bij jou om de hoek