Vrachtwagen huren

Groot, groter, grootst. De Autohopper Vrachtwagen 45m³ is het grootste wat je bij ons kan huren. Heeft jouw bedrijf groot vervangend vervoer nodig? Heb je als ondernemer een logistiek vraagstuk? Wanneer je de grote vrachtwagen huurt, wordt het transport van jouw goederen een stuk makkelijker.

Een vrachtauto huren via Autohopper

Het huren bij Autohopper verloopt makkelijk en snel. Je kent ons natuurlijk al van de verhuiswagens en van onze personenauto’s. Maar sinds 2022 hebben wij ook groter vervoer in de vloot. Zo hebben wij twee verschillende vrachtauto’s: de Vrachtwagen 45m³ en de Bakwagen XL, een BE-Combi, met een inhoud van 27m³.

Heb jij een logistiek probleem en wil je dit oplossen? Huur een betrouwbare vrachtauto bij Autohopper.

  • Zakelijke en particuliere huur.
  • Maandelijks opzegbare contracten.
  • Transparante voorwaarden en voordelige prijzen.
  • Goedkoper bij langere huur.

0
Bakwagen XL 27 m³

Rijbewijs BE verplicht

dag249,-
weekend449,-
week1 494,-
0
Vrachtwagen 45 m³

Rijbewijs C verplicht

dag275,-
weekend494,-
week1 650,-

Voordelen van een vrachtauto huren.

Het huren van een Autohopper truck heeft meerdere voordelen. Zo is het mogelijk om het transport van je bedrijf op te schalen naar een hoger niveau, zodat klanten eerder hun goederen ontvangen. Ook is het voor particuliere klanten mogelijk om deze vrachtwagen te huren; je hebt enkel een C rijbewijs en een chauffeurspas nodig om erin te kunnen rijden. Zo maak je de verhuizing een stuk makkelijker en praktischer.

Wat kost het huren van een grote vrachtwagen

Wanneer je kiest voor het huren van een grote vrachtwagen dan raden wij zeker aan om voor meerdere dagen huur te kiezen. Dit maakt namelijk de totale huurprijs goedkoper.

Een betrouwbare vrachtwagen huren via Autohopper

De vrachtwagen is uitgerust met de volgende eigenschappen:

  • De vrachtwagen is 9.8m in de lengte, 3.1m in de breedte (inclusief spiegels) en 3.65m in de hoogte.
  • De bak heeft 45m³ inhoud: ca. 7.65m lengte, 2.48m breedte en 2.4m hoogte.
  • Adaptive cruise control, airco, geveerde chauffeursstoel en bijrijdersstoel.


De BE-Combi, een geschikt alternatief?

Is deze vrachtwagen wellicht te groot? Wij hebben ook een kleine vrachtwagen die je bij ons kunt huren. De bakwagen XL, oftewel BE-Combi, heeft 27m³ inhoud, is 5.2m lang, 2.25m breed en 2.32m hoog. Weet je niet zeker welke je moet huren? Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt om je te laten informeren.


Veelgestelde vragen over onze vrachtwagens

Heb jij na het lezen van bovenstaande tekst nog steeds vragen over de Vrachtwagen 45m³? Hieronder volgt een overzicht met veelgestelde vragen. Heb je na het lezen nog meer vragen? Neem dan contact op met een vestiging bij jou in de buurt.

Hoe groot is de vrachtwagen exact?

De bak heeft 45m³ inhoud en is circa 7.65m lang, 2.48m breed en 2.4m hoog. De totale vrachtwagen is 9.8m in de lengte, 3.1m (inclusief spiegels) in de breedte en 3.65m in de hoogte.

Hoe duur is een vrachtwagen?

De prijs verschilt van het aantal dagen dat je de vrachtwagen wil huren. De huurprijs zal afnemen wanneer je meer dagen zal huren.

Wanneer kan ik in de vrachtwagen rijden?

Dit kan wanneer je in het bezit bent van een C rijbewijs en een chauffeurspas. Daarna is het mogelijk om er zelf in te rijden.

Waar kan ik de vrachtwagen huren?

Het is overal in Nederland mogelijk om een vrachtwagen te huren bij Autohopper. Neem contact op met een vestiging om de opties te bespreken.

Kan ik als ondernemer ook de vrachtwagen huren?

Jazeker! Op dit moment maken al meerdere bedrijven gebruik van onze vrachtwagens.