Naar welke landen mag ik reizen met een Autohopper huurauto?

Ga jij deze zomer op vakantie naar het buitenland? En twijfel je of je ouwe bakkie de reis wel gaat trekken? Met een huurauto van Autohopper mag je naar een groot aantal vakantiebestemmingen rijden. Zonder extra kosten en zonder addertjes onder het gras, zoals je van ons gewend bent. Op deze pagina vind je de landen waar je naartoe mag rijden met je Autohopper auto.

Landen op de groene kaart

De Autohopper auto mag naar alle landen reizen die op de groene kaart staan. Dat zijn de volgende landen:

Oostenrijk, Albanië, Andorra, België, Bulgarije, Bosnia Herzegovina, Wit-Rusland, Zwitserland, Cyprus, Tsjechische Republiek, Duitsland, Denemarken, Spanje, Estland, Frankrijk, Finland, Verenigd Koninkrijk en Noord-Ierland, Griekenland, Hongarije, Kroatië, Italië, Israël, Iran (Islamitische Rep.), Ierland, IJsland, Luxemburg, Litouwen, Letland, Malta, Marokko, Moldavië, F.Y.R.O.M., Montenegro, Noorwegen, Nederland, Portugal, Polen, Roemenië, Rusland, Zweden, Slowaakse Republiek, Slovenië, Servië, Tunesië, Turkije en Oekraïne.

Genoeg landen om uit te kiezen voor een vakantie met een huurauto dus:).

Naar welke landen mag ik reizen met een Autohopper huurauto

Mijn vakantieland staat er niet tussen

Maar wat nou als jouw vakantiebestemming niet op de groene kaart staat? Dan kan je daar helaas niet heen met een huurauto van Autohopper. De auto is namelijk alleen verzekerd voor de landen die op de groene kaart staan. Mocht er dus wat gebeuren en je gaat toch naar één van de landen die niet op de kaart staat, dan ben je niet verzekerd. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten!

Naar welke landen mag ik reizen met een Autohopper huurauto

Reserveer nu

Waar wacht je nog op? Huur direct een auto voor de vakantie bij Autohopper. 

Tip: Met een ruime (station) auto ben je verzekerd van genoeg bagageruimte, eventueel met een dakkoffer voor nóg meer ruimte!

Wij wensen je een fijne vakantie en een goede reis toe!

Reserveer direct

0
Ruim station

Bijv. Kia Cee'd SW, Ford Focus Station

dag61,-
weekend104,-
week366,-
0
Groot station

Bijv. Skoda Superb

dag79,-
weekend134,-
week474,-
0
Bus 6 persoons

Bijv. Renault Trafic of Toyoya Proace

dag85,-
weekend145,-
week510,-
0
Bus 9 persoons

Bijv. Ford Transit Custom

dag119,-
weekend202,-
week714,-


Misschien vind je dit ook interessant:

Vrije km's bij een huurauto van Autohopper Auto huren voor vakantie

 

Gepubliceerd door Kiki op wo, 06/21/2017 - 15:56

Reacties

Waarom moet ik een rijbewijs en identiteitskaart laten zie bij huren van een auto? Ik kan dus niet huren bij jullie omdat ik alleen rijbewijs heb en geen ID! Ik ga niet een ID aanvragen alleen maar voor het huren bij jullie! Ik kan met alleen rijbewijs me overal voor identificeren bij allerlei verhuur bedrijven! Vindt het jammer dat dat bij jullie niet zo is ik had anders wel bij jullie gehuurd! Zijn wel aantrekkelijke aanbiedingen! Maar Helaas!

Beste Ronald, Op je rijbewijs staat niet precies dezelfde informatie als op een paspoort/ ID-kaart, daarom is je rijbewijs in Nederland niet altijd geldig als (enige) identiteitsbewijs. Je hebt een geldig paspoort of ID-bewijs nodig voor de verzekering van onze huurauto's. Wanneer je deze dus niet hebt, zijn onze auto's niet verzekerd en mogen deze de weg dus niet op. Dit is trouwens niet anders bij andere (grote) autoverhuurders. Vriendelijke groeten, Team Autohopper

Reactie toevoegen