Ruim station uitgelicht

Het is bijna zo ver, zomervakantie! Hier heb je het hele jaar naar uitgekeken en hard voor gewerkt. Gezellig samen met vrienden of met het hele gezin! Iedereen neemt waarschijnlijk zoveel spullen mee dat je met z’n allen wel 5 weken op vakantie kunt gaan. Alleen… Hoe ga je al deze spullen nou in je auto krijgen?

Ruim station

Voor dat probleem hebben wij een oplossing: de ruim station klasse! De naam zegt het al, een ruime station waar je genoeg spullen in kwijt kan én zelf ook nog eens lekker ruim zit. Je hebt de auto in de handgeschakelde versie, maar ook in automaat, voor als je nog net wat meer vakantie gevoel wil! (hoef je lekker nog minder te doen) 

Ruim station

Prijs
Voor slechts € 55,- per dag, € 94,- per weekend en € 330,- per week huur je deze ruime station! Daar hoef je het dus zeker niet voor te laten.

Caravan of dakkoffer
Ga je met een caravan op vakantie? Ook dat is geen probleem! Het is namelijk mogelijk om de auto met trekhaak te huren. De auto kan dan t/m 1200 kilo trekken. Informeer even bij de vestiging waar je wil huren of ze de auto met trekhaak beschikbaar hebben om niet voor verrassingen te komen te staan!  

Heb je nou nog steeds niet genoeg ruimte voor al je kampeerspullen, of wil je graag je opblaas krokodil opgeblazen meenemen? Dan kan je er voor kiezen om een dakkoffer bij je auto te huren. Dit kost slechts € 15,- per dag!

Fijne vakantie!
Dus waar wacht je nog op? Huur een ruime station voor jouw vakantie, dé ideale vakantieauto. Je kan natuurlijk ook voor één voor onze andere riume auto's kiezen. Ik wens je een fijne vakantie!

0
Ruim

Bijv. VW Golf, Renault Megane

dag55,-
weekend94,-
week330,-
0
Ruim station

Bijv. Kia Cee'd SW, Ford Focus Station

dag61,-
weekend104,-
week366,-
0
Bus 6 persoons

Bijv. Renault Trafic of Toyoya Proace

dag85,-
weekend145,-
week510,-


Misschien vind je dit ook interessant:

Vrije km's bij een huurauto van Autohopper Handgeschakeld of automaat huren?

 

Gepubliceerd door Kiki op do, 06/08/2017 - 08:50

Reactie toevoegen