Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruim station uitgelicht

Het is bijna zo ver, zomervakantie! Hier heb je het hele jaar naar uitgekeken en hard voor gewerkt. Gezellig samen met vrienden of met het hele gezin! Iedereen neemt waarschijnlijk zoveel spullen mee dat je met z’n allen wel vijf weken op vakantie kunt gaan. Alleen… Hoe ga je al deze spullen nou in je auto krijgen?

Huur een ruime station auto

Voor dat probleem hebben wij een oplossing: huur een ruim station klasse! De naam zegt het al, een ruime station waar je genoeg spullen in kwijt kan én zelf ook nog eens lekker ruim zit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Toyota Auris, Peugot 308, Renault Megane, Ford Focus of Kia C'eed. De ruim station heeft altijd vijf deuren en biedt genoeg ruimte voor vijf personen mét bagage. Al onze ruime stations zijn natuurlijk voorzien van airco en audio installatie. 

Sommige vestigingen hebben de ruim station klasse ook in automaat beschikbaar. Wil je een ruim station huren met automaat? Geef dat dan aan in stap 2 van je online reservering, dan kijken wij of we 'm voor je kunnen regelen!

Afbeelding
Screenshot van stap 2 in het reserveringsproces

Op vakantie met caravan of dakkoffer

Ga je met een caravan op vakantie? Ook dat is geen probleem! Het is namelijk mogelijk om de auto met trekhaak te huren. De auto kan dan maximaal 1200 kilo trekken. Selecteer in stap 2 dat je een ruime station met trekhaak wil huren, dan proberen wij deze voor je te regelen!

Heb je nou nog steeds niet genoeg ruimte voor al je kampeerspullen, of wil je graag je opblaaskrokodil opgeblazen meenemen? Dan kan je er voor kiezen om dakdragers met een dakkoffer bij je auto te huren. Ook dit kan je aangeven in stap 2. 

Huur jouw ruime station voor vakantie direct!

Dus, ruim station huren voor bijvoorbeeld je vakantie? Ga dan hophop naar Autohopper bij jou om de hoek! Je kan natuurlijk ook voor één voor onze andere ruime auto's of personenbusjes kiezen. Fijne vakantie!

Ook interessant

Afleiding tijdens het autorijden is een van de grootste oorzaken van verkeersongelukken. Dat willen wij als autoverhuurbedrijf...
Categorieën
  • Huurtips
  • Verhuizen
Ga je binnenkort verhuizen? Klik dan niet weg, want dan is dit een leuk artikel voor jou om verder te lezen! We hebben 8 tips op...
Categorieën
  • Vakantie
Ga jij deze zomer op vakantie naar het buitenland? En twijfel je of je ouwe bakkie de reis wel gaat trekken? Met een huurauto van...