Overslaan en naar de inhoud gaan

Leasen als ZZP'er

Als ZZP'er op zoek naar een auto of bus? Helemaal als beginnende ondernemer kan dit lastig zijn. Vaak moet je twee jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel voor je überhaupt ergens een auto kan (private) leasen of zakelijk huren. Bij Autohopper gaat dat makkelijker! 

  • Altijd de nieuwste auto's leasen
  • Géén verborgen kosten
  • Géén BKR-registratie
  • Met meer dan 130 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland
  • Na een maand kosteloos je contract opzeggen of wijzigen
Afbeelding
CS

Op maat inkopen

Een groot voordeel van zakelijk leasen als ZZP'er bij Autohopper, is dat we op maat kunnen inkopen. Daardoor kan jij precies de auto samenstellen die aan jouw wensen voldoet. Merk, type en extra opties. Je kan er zelfs voor kiezen om je auto door ons te laten bestickeren met jouw bedrijfslogo! We maken desgewenst een ontwerp voor je, als je de auto langer dan zes maanden huurt bestickeren wij deze gratis voor je! Je krijgt dus niet zomaar een standaard auto mee. Zo heb je dus een passende oplossing die perfect bij jou past!

Zonder BKR-registratie

Als je kiest voor private lease, krijg je in de meeste gevallen een BKR registratie. Besluit je dan toch om een huis te gaan kopen, dan kan je ineens fors minder lenen. Dat is natuurlijk zonde! Met zakelijk leasen bij Autohopper is dit gelukkig niet het geval. Je betaalt gewoon per maand en krijgt geen BKR-registratie. Mooi meegenomen toch?

Flexibel lease contract

Met zakelijk huren van Autohopper ben je flexibel. Dat is één van de grote voordelen. Je kan maandelijks je kilometers aanpassen, veranderen van voertuig of je contract stopzetten. Geen gedoe, lekker no-nonsense!

Zelf contact opnemen

icon personenauto

Enkele auto huren?
Bekijk onze vestigingen

meerdere auto's

Meerdere auto's nodig?
085-0491129
(ma - vrij 9.00 - 17.00)

personenbus

Geen spoed, wel hulp
Stuur een email
(ma - vrij 9.00 - 17.00)