Autovakantie

Wat leuk, je mag weer op vakantie! En we gaan dit keer met de auto. Het maakt niet uit of je lastminute, all inclusive of juist heel erg luxe op autovakantie gaat. We hebben de juiste vakantie auto voor je klaar staan!

Met je kinderen op reis

Er is niks gezelliger (en vermoeiender) dan op auto vakantie gaan met de kinderen. Of je reis nou naar Italië of Duitsland gaat één ding is zeker: je hebt heeeel veeeel spullen die mee moeten. Het probleem is dus ook gelijk duidelijk, hoe gaan al deze spullen nou passen in je auto? De oplossing simpel. Huur gewoon een ruime station bij Autohopper! Zo ga je wel heel erg relaxed de vakantie in. De auto’s van Autohopper zijn namelijk nooit ouder dan twee jaar. De auto beschikt dus altijd over de nieuwste snufjes & technologieën.

Welke auto past bij jou?

Ben je benieuwd welke auto bij jou past? Doe dan onze test en kom er achter welke auto bij jouw vakantieplannen past.

Goedkoop

Ik hoor je denken. Een auto huren en dan ook nog op vakantie gaan, dat klinkt duur! Maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Wij zorgen er altijd voor dat onze auto’s zo scherp mogelijk geprijsd zijn. In de vakantieperiode hebben we vaak ook acties. Je vakantie is immers al duur genoeg! Ook is de kans op pech minder groot als je in een nieuwe auto rijdt ten opzichte van een oudere auto. Mocht het dan toch gebeuren dat je pech krijgt onderweg, dan hebben wij een pechservice die je 24/7 helpt. Je gaat dus met een gerust gevoel op vakantie!


Misschien vind je dit ook interessant:

Eigen risico & borg Autohopper Zelf verhuizen of een verhuisbedrijf inhuren?

 

Gepubliceerd door Annick op ma, 03/09/2020 - 13:47