Overslaan en naar de inhoud gaan

Huur een luxe elektrische auto bij Autohopper

Geef jij net als wij om het milieu? Een elektrische auto is een steeds beter alternatief voor een benzine- of dieselauto. Daarom verhuren wij nu ook volledig elektrische auto’s. Waar voorheen de lage actieradius van elektrische auto's een drempel was, vormt deze steeds minder problemen. De nieuwste elektrische auto's hebben een actieradius van maar liefst 450 kilometer! Twijfel dus niet langer en huur meteen een elektrische auto bij Autohopper!

Wanneer je een elektrische auto aanschaft, ben je duurder uit dan bij een auto met een verbrandingsmotor. Het is dus een logische gedachte dat elektrische huurauto's ook goed aan de prijs zijn. Bij Autohopper is dit niet het geval. In vergelijking met auto’s die rijden op benzine of diesel huur je voor hetzelfde tarief een volledig elektrische auto. Je bespaart ook nog eens op de brandstof, want de kosten voor elektriciteit is veel goedkoper dan de kosten voor benzine. Ook krijg je bij ons 100 vrije kilometers per dag, zodat jij overal makkelijk heen kan rijden met een elektrische auto. 

Afbeelding
P9

Stap jij ook over naar een elektrische huurauto?

Rijd je elektrisch, dan bespaar je dus op brandstof. Dit is dan ook een groot voordeel aan het huren van een elektrische auto bij Autohopper. Elektriciteit is namelijk goedkoper dan fossiele brandstoffen als benzine en diesel. Wanneer je een auto huurt die rijdt op diesel of benzine ben je verplicht de auto afgetankt af te leveren. Bij elektrische huurauto's is dit anders geregeld. Bij Autohopper rekenen we een KWH prijs per gereden kilometer, aangezien de elektrische auto opgeladen moet worden. Toch zal deze prijs altijd goedkoper uitvallen dan benzine of diesel.  Daarnaast hoeft een elektrische auto niet volledig opgeladen ingeleverd te worden. Dit doet de vestiging voor jou.

Afbeelding
Elektrisch huren

Waar kan ik een elektrische auto huren?

Wist je dat je door heel Nederland heen een elektrische auto kan meenemen? Zo rij je snel weg in steden als Eindhoven, Rotterdam, Zwolle of Groningen. En dat al vanaf 39,- euro per dag! Ben jij benieuwd of je hem ook kunt huren bij de vestiging bij jou in de buurt? Kies hieronder meteen de elektrische auto die jij wil huren of kijk of de vestiging bij jou om de hoek één van beide auto's aanbiedt. 

Hoe en waar vind ik een laadpaal in Nederland? 

Elektrische auto opladen? Om in een elektrische auto te rijden is het slim om te weten hoe en waar je een auto kan opladen in het land. We beginnen daarom met een tip. Download de ANWB Onderweg applicatie om een overzicht van alle laadpalen te zien en waar jij laadstations voor elektrische auto's kan vinden. Ook zijn er verschillende applicaties met een charge map, waarop jij kan zien welke laadpalen en laadstations bezet zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan als je een elektrische auto wil opladen. 

Afbeelding
Elektrisch huren

Hoe laad ik een elektrische auto op?

Wij krijgen steeds vaker de vraag over hoe je een elektrische auto oplaadt. Laadpaal gevonden? Mooi! Hieronder een stappenplan: 

  1. Pak de kabel, deze ligt in de kofferbak van je huurauto
  2. Open de laadklep van je auto, stop de kabel in je auto
  3. Stop de kabel in de laadpaal
  4. Houd de pas of druppel tegen de laadpaal
  5. Laadpaal geeft melding dat het laden is gestart
  6. Gereed? Houd de pas of druppel tegen de laadpaal
  7. Ontgrendel de auto en verwijder de stekker op de laadpaal
  8. Verwijder de stekker uit de auto
  9. Rol de kabel op (niet knopen)
  10. Fijne reis!