Overslaan en naar de inhoud gaan

Private lease

Rijden in een luxe, nieuwe auto met duidelijke prijsafspraken en zonder BKR-registratie? Kies dan voor private lease bij Autohopper! Met onze private lease aanbiedingen weet je precies waar je aan toe bent.

Private leasen bij Autohopper:

  • Nieuwe, luxe uitgevoerde auto's van klein tot groot
  • Zonder BKR registratie
  • Met ruim 100 locaties zit er altijd een lokale ondernemer om de hoek
  • Geen verborgen kosten
Afbeelding
DE

Offerte opvragen? Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij contact op!

Geen BKR-registratie

Als je via een leasemaatschappij een private lease contract wil afsluiten, zijn zij verplicht om te checken of je wel kredietwaardig bent. Als je kredietwaardig bent, kan je een leasecontract afsluiten. Het is dan wel zo dat 100% hiervan geregistreerd wordt bij het BKR. Dit heeft negatieve gevolgen als je bijvoorbeeld een hypotheek wil afsluiten.

Stel, je sluit een private lease contract af bij een leasemaatschappij. Hier moet je 36 maanden € 500,- per maand voor betalen. De waarde van het leasecontract bedraagt dan € 18.000,-. Van dit bedrag wordt 100% geregistreerd bij Stichting BKR. Wil je een hypotheek afsluiten? Dan wordt 2% van dit bedrag afgetrokken van de maandlasten die je kan dragen op basis van je inkomen. Dat lijkt niet veel, maar komt wel neer op € 360,- per maand die je volgens de bank minder kan dragen. Op je totale hypotheek kan dit een grote impact hebben en kun je een stuk minder lenen. 

Omdat Autohopper geen leasemaatschappij maar een autoverhuurder is, hebben wij deze plicht niet. Je huurt eigenlijk gewoon een auto bij ons waar je per maand voor moet betalen!

We bespreken hoe veel vrije kilometers je hebt

Hoor je een private lease aanbieding op de radio, dan vertellen ze je eigenlijk altijd dat dit al voor een heel laag bedrag per maand kan. Dit kunnen zij inderdaad aanbieden, alleen zit daar wel een heel gevaarlijk addertje onder het gras. Deze prijs is namelijk inclusief een vrij laag aantal vrije kilometers. Blijkt aan het eind van het contract dat je toch meer kilometers hebt gereden dan afgesproken, dan betaal je met terugwerkende kracht voor die hogere kilometerbundel. Dit gaat dan vaak over honderden euro's die je ineens moet aftikken. 

Huur je bij Autohopper, dan adviseren we je over het aantal vrije kilometers die je verwacht te gaan rijden. Blijkt achteraf dat je hier toch overheen bent gegaan? Dan betaal je gewoon een vast bedrag per kilometer die je extra hebt gereden. Omdat we hier vooraf duidelijk over hebben gesproken, kom je dus aan het einde van je contract niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen verborgen kosten

Eén van onze kernwaarden is dat je vooraf precies weet waar je voor betaalt. De prijzen die in je contract staan zijn inclusief btw, allrisk verzekering en pechhulp. Ook staat het afgesproken aantal vrije kilometers hier duidelijk bij in. Zo weet je zeker dat je achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan!  

Tussentijds wisselen

Wil je na een paar maanden toch een grotere of kleinere auto? Ook dat is geen probleem! Wij passen je contract kosteloos aan. na de wissel alleen een andere huurprijs voor het door jou gekozen voertuig.

icon personenauto

Enkele auto huren?
Bekijk onze vestigingen

meerdere auto's

Meerdere auto's nodig?
085-0491129
(ma - vrij 9.00 - 17.00)

personenbus

Geen spoed, wel hulp
Stuur een email
(ma - vrij 9.00 - 17.00)

Veelgestelde vragen over private lease bij Autohopper

Overtuigd? Neem contact met ons op!

icon personenauto

Enkele auto huren?
Bekijk onze vestigingen

meerdere auto's

Meerdere auto's nodig?
085-0491129
(ma - vrij 9.00 - 17.00)

personenbus

Geen spoed, wel hulp
Stuur een email
(ma - vrij 9.00 - 17.00)