Private lease

Rijden in een luxe, nieuwe auto met duidelijke prijsafspraken en zonder BKR-registratie? Kies dan voor private lease bij Autohopper! Met onze private lease aanbiedingen weet je precies waar je aan toe bent.

Private leasen bij Autohopper:

  • Nieuwe, luxe uitgevoerde auto's van klein tot groot
  • Zonder BKR registratie
  • Met ruim 100 locaties zit er altijd een lokale ondernemer om de hoek
  • Geen verborgen kosten

Offerte opvragen? Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij contact op!


Geen BKR-registratie

Als je via een leasemaatschappij een private lease contract wil afsluiten, zijn zij verplicht om te checken of je wel kredietwaardig bent. Als je kredietwaardig bent, kan je een leasecontract afsluiten. Het is dan wel zo dat 100% hiervan geregistreerd wordt bij het BKR. Dit heeft negatieve gevolgen als je bijvoorbeeld een hypotheek wil afsluiten.

Stel, je sluit een private lease contract af bij een leasemaatschappij. Hier moet je 36 maanden € 500,- per maand voor betalen. De waarde van het leasecontract bedraagt dan € 18.000,-. Van dit bedrag wordt 100% geregistreerd bij Stichting BKR. Wil je een hypotheek afsluiten? Dan wordt 2% van dit bedrag afgetrokken van de maandlasten die je kan dragen op basis van je inkomen. Dat lijkt niet veel, maar komt wel neer op € 360,- per maand die je volgens de bank minder kan dragen. Op je totale hypotheek kan dit een grote impact hebben en kun je een stuk minder lenen. 

Omdat Autohopper geen leasemaatschappij maar een autoverhuurder is, hebben wij deze plicht niet. Je huurt eigenlijk gewoon een auto bij ons waar je per maand voor moet betalen!

We bespreken hoe veel vrije kilometers je hebt

Hoor je een private lease aanbieding op de radio, dan vertellen ze je eigenlijk altijd dat dit al voor een heel laag bedrag per maand kan. Dit kunnen zij inderdaad aanbieden, alleen zit daar wel een heel gevaarlijk addertje onder het gras. Deze prijs is namelijk inclusief een vrij laag aantal vrije kilometers. Blijkt aan het eind van het contract dat je toch meer kilometers hebt gereden dan afgesproken, dan betaal je met terugwerkende kracht voor die hogere kilometerbundel. Dit gaat dan vaak over honderden euro's die je ineens moet aftikken. 

Huur je bij Autohopper, dan adviseren we je over het aantal vrije kilometers die je verwacht te gaan rijden. Blijkt achteraf dat je hier toch overheen bent gegaan? Dan betaal je gewoon een vast bedrag per kilometer die je extra hebt gereden. Omdat we hier vooraf duidelijk over hebben gesproken, kom je dus aan het einde van je contract niet voor onaangename verrassingen te staan.

Geen verborgen kosten

Eén van onze kernwaarden is dat je vooraf precies weet waar je voor betaalt. De prijzen die in je contract staan zijn inclusief btw, allrisk verzekering en pechhulp. Ook staat het afgesproken aantal vrije kilometers hier duidelijk bij in. Zo weet je zeker dat je achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan!  

Tussentijds wisselen

Wil je na een paar maanden toch een grotere of kleinere auto? Ook dat is geen probleem! Wij passen je contract kosteloos aan. na de wissel alleen een andere huurprijs voor het door jou gekozen voertuig.

 

Bekijk alle Autohopper vestigingenEnkele auto huren?
Bekijk onze vestigingen

Bel met Autohopper groot-zakelijkMeerdere auto's nodig?
085-0491129
(ma - vrij 9.00 - 17.00)

Mail met Autohopper groot-zakelijkGeen spoed, wel hulp
Stuur een email
(ma - vrij 9.00 - 17.00)


Veelgestelde vragen over private lease bij Autohopper

Is mijn private lease auto goed verzekerd?

Ja, al onze auto's zijn allrisk verzekerd. Dit betekent dat zowel schade aan de private lease auto als aan een eventuele andere auto gedekt is. Wel betaal je altijd een vooraf besproken Eigen Risico per schade.

Ik wil graag een auto met automaat private leasen, kan dat?

Ja, voor iedere klasse auto die wij aanbieden hebben wij minimaal één model met automaat. Geef dit dus gerust aan in je aanvraag, dan zorgen wij voor een offerte met automaat toeslag. 

Hebben jullie ook private lease aanbiedingen?

Op het moment hebben wij geen scherpe aanbiedingen, maar vraag gerust een offerte aan, dan krijg je altijd een voorstel op maat.

Kan ik mijn auto na afloop van het private lease contract overnemen?

Normaal gesproken lever je de auto na de afgesproken periode weer in. Wil je de auto aan het einde van de overeenkomst toch overnemen? Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Ik wil graag een luxe auto, zoals een Audi of BMW private leasen, kan dat?

Wij hebben op het moment afspraken met Peugeot, Citroën, Kia, Nissan, Hyundai, Toyota, Renault en Ford. Wil je een ander merk auto leasen? Neem dan gerust contact op, dan kijken wij wat er mogelijk is.

Word ik ingeschreven bij Stichting BKR?

Nee, zoals hierboven uitgelegd kan je bij ons een private lease contract afsluiten zonder BKR registratie. 

Kan ik bij al jullie vestigingen terecht als ik gebruik wil maken van jullie private lease acties?

Als je contact met ons opneemt, komt je aanvraag altijd bij ons hoofdkantoor uit. Wij kijken vervolgens samen welke auto je wil leasen en welke van de ruim 100 vestigingen deze bij jou in de buurt beschikbaar heeft. Je mag natuurlijk ook altijd zelf contact opnemen met één van onze vestigingen. 

Kan ik ook een private lease contract afsluiten voor een elektrische auto?

Ja, wij hebben op het moment een aantal elektrische auto's beschikbaar. 

Moet ik bijtelling betalen als ik kies voor private lease?

Nee, bijtelling betaal je alleen als je via je werkgever een auto least. Je betaalt bijtelling omdat de belastingdienst de auto dan beschouwt als loon, waarover je belasting verschuldigd bent. Dit geldt dus niet voor private lease. 


Overtuigd? Neem contact met ons op!

Bekijk alle Autohopper vestigingenEnkele auto huren?
Bekijk onze vestigingen

Bel met Autohopper groot-zakelijkMeerdere auto's nodig?
085-0491129
(ma - vrij 9.00 - 17.00)

Mail met Autohopper groot-zakelijkGeen spoed, wel hulp
Stuur een email
(ma - vrij 9.00 - 17.00)