Overslaan en naar de inhoud gaan

Starten met een eigen autoverhuurbedrijf?

Wij werken graag samen!

Ook Autohopper worden?

Heb je een bedrijf in de automotive en vind je onze autoverhuurformule interessant? Autohopper is altijd op zoek naar succesvolle ondernemers die hun service uit willen breiden met professionele autoverhuur.

Heb je een autobedrijf, garagebedrijf of schadeherstelbedrijf en wil je een autoverhuurbedrijf starten? Autohopper biedt je een full service verhuurformule, waarbij aan alles is gedacht. Je inspanning en investering blijven tot het minimum beperkt. Autohopper is met meer dan 130 vestigingen in Nederland een snel groeiende autoverhuur formule. Er wordt onderling dan ook veel samengewerkt door alle franchisenemers van Autohopper. Op die manieren voorzien we zo veel mogelijk klanten van luxe en nieuwe huurauto's en busjes.   

Met professionele autoverhuur in samenwerking met Autohopper:

  • Onderscheid je je van je concurrenten;
  • Trek je een nieuw publiek naar je bedrijf (nieuwe klanten);
  • Kun je je vervangend vervoer professionaliseren;
  • Heb je extra omzet, dus extra winst. Kortom, een zeer aantrekkelijk verdienmodel.

Wij rekenen het je graag voor. Wij bieden je een complete formule inclusief door onszelf ontwikkelde verhuursoftware waarin je kleinschalig commercieel auto's kunt verhuren. Je houdt de investering laag, omdat je zelf de auto's niet hoeft in te kopen: deze lease je gewoon van ons. Ook hoef je je niet druk te maken om de marketing, dat doen we (op nationaal niveau) ook voor je. Hebben we je interesse kunnen wekken? Vul dan het aanmeldformulier in en we nemen snel contact met je op om je, geheel vrijblijvend, te informeren over de mogelijkheden.

Ja! Ik wil Autohopper worden.