Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto huren op Schiphol

Ga je op vakantie naar Nederland, of heb je voor een zakenrelatie een nette huurauto op Schiphol nodig? Huur een auto bij Autohopper! Je kan bij ons een auto huren op Schiphol voor een dag, weekend, week of nog langer. Wil je meer weten of de voordelen van onze autoverhuur op Schiphol, lees dan verder op deze pagina. Je kan natuurlijk ook meteen een auto huren op Schiphol.

Autoverhuur Schiphol bij Autohopper; hoe werkt dat?

Autohopper heeft geen vaste vestiging op het vliegveld. Wanneer je een auto wil huren op Schiphol bij Autohopper, dan sluit je een overeenkomst met Autohopper Hoofddorp. We zorgen ervoor dat de door jou gekozen auto op de afgesproken tijd voor je klaarstaat op het vliegveld. Ook komen we 'm gewoon weer ophalen op Schiphol als je weer terugvliegt. Je betaalt voor deze service eenmalig € 50,-. Wil je hier gebruik van maken? Reserveer je huurauto dan gewoon online via de pagina van Autohopper Hoofddorp. Wij nemen na je reservering altijd even contact met je op om de details van je reservering door te spreken, als je tijdens kantooruren aankomt en vertrekt kunnen wij vaak voor je regelen dat deze netjes wordt gebracht en gehaald.

Wanneer je kiest voor een huurauto op Schiphol via Autohopper dan garanderen wij: 

  • Een nieuwe en degelijke auto, meestel niet ouder dan een jaar en zeker niet ouder dan twee
  • Een luxe uitgeruste auto met minimaal airco, audio installatie en vijf deuren
  • Géén verrassingen achteraf: alle prijzen zijn inclusief verzekering (all-risk), pechhulp en 100 vrije km's per dag (daarna minimaal € 0,20 per extra gereden kilometer, afhankelijk per huurauto)
  • Professionele service door één van de 130 lokale ondernemers van Autohopper autoverhuur

Je betaalt je huurauto en de borg vooraf bij onze vestiging in Hoofddorp. Lever je de auto weer zonder schade in, dan storten we het restant borgbedrag uiterlijk de volgende werkdag weer terug op je rekening. Je levert de auto op de dag van je terugvlucht weer op de afgesproken plek in, tekent nog even voor de eindafrekening en kan dan meteen door naar de gate. Lekker makkelijk toch? Daar houden wij ook van.

Autohopper, no-nonsense autoverhuur Schiphol

Tof dat je overweegt om een auto te huren bij Autohopper! Kies je voor Autohopper autoverhuur Schiphol, dan ben je verzekerd van een aantal zaken:

  • Dat je altijd de nieuwste auto's huurt
  • Professionele pick-up & drop-off serivce
  • Heldere en duidelijke verhuurvoorwaarden
  • Scherpe, transparante prijzen: inclusief btw, verzekering, pechhulp en 100 vrije kilometers per dag.

Dus, auto huren op Schiphol? Ga dan hophop naar Autohopper! 

Bekijk het complete aanbod