Gemak en scherpe prijzen,
daar houden wij van

Zakelijk huren of shortleasen

Of je nu voor korte of lange(re) tijd een auto nodig hebt, Autohopper heeft altijd een oplossing! Ook wanneer je zakelijk een auto nodig hebt kan je bij ons rekenen op heldere contracten, zonder addertjes onder het gras en altijd voor een scherpe prijs.

Neem contact op voor meer info

Zakelijk huren of shortleasen bij Autohopper

Zakelijk een auto huren

De behoefte aan mobiliteit verandert continu en flexibiliteit wordt gezien als de nieuwe standaard. Autohopper kan prima in deze nieuwe behoefte voorzien door middel van flexibele en prijsbewuste inkoop (merk onafhankelijk) en haar diensten daarop aan te passen. Met zo'n 100 vestigingen zit er altijd wel een Autohopper bij jou in de buurt. Zo ben je altijd snel (weer) mobiel, zonder hoge haal- en brengkosten! Je huurt al een personenauto voor € 26,- per dag (exclusief BTW, inclusief WA + Casco verzekering.

Alles over zakelijk huren

Shortlease opties

Wil je langer dan een maand een auto huren, maar toch flexibel blijven en niet gelijk minimaal 24 maanden ergens aan vast zitten? Dan wordt shortleasen bij Autohopper wellicht interessant. Shortlease is de ideale middenweg tussen daghuur en leasen: je profiteert van financiële voordelen van het langer huren, maar zit niet zo lang vast aan de auto.

Alles over shortlease

Bakwagen
actie

Bakwagen actie

De hele maand september ontvang je 10,- korting op een bakwagen op ma/di/wo/do!

Vertel me meer
weekend
deal

Voordelige weekenddeals

Met onze speciale weekendtarieven huur je lekker voordelig een weekend lang een auto of bus!

Kies je vestiging
Promo
auto

Huurauto voor € 19,- / dag!

Luxe, nieuwe auto met onze promostickers huur je voor € 0,79 per uur, incl. BTW en verzekering.

Reserveer direct