Zakelijk huren


 

Shortlease

Bedrijfswagen huren

 

Veelgestelde vragen

Contact


De behoefte aan mobiliteit verandert continu en flexibiliteit wordt gezien als de nieuwe standaard. Of je nu voor korte of lange(re) tijd een zakelijke auto nodig hebt, Autohopper heeft altijd een oplossing! Als je zakelijk een auto of busje wil huren kan je bij ons rekenen op heldere contracten, zonder addertjes onder het gras en altijd voor een scherpe prijs. Met meer dan 100 vestigingen zit er altijd wel een Autohopper bij jou in de buurt. Kies je voor zakelijk huren bij Autohopper, dan ben je altijd snel (weer) mobiel, zonder hoge haal- en brengkosten!

Waarom zakelijk huren bij Autohopper?

  • Wij zorgen ervoor dat je altijd (weer) snel op pad kunt
  • Wij leveren maatwerk en zijn altijd flexibel
  • Wij bieden messcherpe tarieven
  • Wij leveren de nieuwste auto's, altijd luxe uitgevoerd

Zakelijk huren offerte aanvragen

Zakelijk leasen

Als ondernemer moet je tegenwoordig vaak snel schakelen. Wij denken daarin graag met je mee. Bij ons kan je voor zowel de korte als de lange(re) termijn zakelijk een auto leasen. Moet je collega een paar keer naar de andere kant van het land rijden voor een cursus? Dan kan je net zo makkelijk een aantal keer zakelijk een auto leasen bij Autohopper. Het lijkt voordeliger om de medewerker met de eigen auto te laten rijden en deze kosten te declareren, maar ben je dan wel goed genoeg verzekerd? Wie draagt het risico bij een ongeval? En hoe zit het met de inkomstenbelasting over de kilometers die gedeclareerd worden? Autohopper ontzorgt je compleet op dit gebied, zonder langdurige, stugge lease- of huurcontracten. 

Huren op factuur? Van een compacte Kia Picanto tot aan een luxe uitgeruste Tesla Model S en van een Peugeot Bipper tot aan een grote bakwagen met elektrische laadlift; Autohopper heeft het beschikbaar. Of je nu voor één dag zakelijk een auto of bus wil leasen of voor meerdere jaren, het kan allemaal. Het grote voordeel van zakelijk leasen bij Autohopper is dat je per dag kan opzeggen. Toch makkelijk als je de auto of bus ineens niet meer nodig blijkt te hebben! Vertel onze verhuurmedewerkers wat je wil, dan regelen wij daar de perfecte auto. Dus, zakelijk een auto huren of leasen? Hophop, naar de Autohopper vestiging bij jou in de buurt! 

Elektrische auto leasen

Zakelijk een elektrische auto huren of leasen? Autohopper is voorloper op het gebied van elektrische auto's en bussen. Zo waren wij de eerste verhuurder die op grote schaal elektrische auto's en bussen verhuurde. Huur of lease je een elektrische auto bij Autohopper dan krijg je een pasje waarmee je gratis de accu kunt opladen bij alle oplaadpalen van FastNed en EV-Box. Daarnaast maakt de lage bijtelling elektrisch rijden voor de zakelijke gebruiker nóg aantrekkelijker. 

WIl je meteen informatie aanvragen over zakelijk huren bij Autohopper? Vul dan onderstaand formulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

5+2
herfstactie

Herfstactie

Krijg 2 dagen GRATIS met onze herfstactie

Kies je auto of bus
Wintersport
actie

Wintersportactie

Bespaar € 252,- per week door gebruik te maken van de wintersportactie

Kies je auto of bus

Deel je foto & win

Wil jij kans maken op € 25,- huurtegoed? Doe dan mee!

Bekijk de actie