Overslaan en naar de inhoud gaan

Elektrische auto leasen

Zakelijk, private of als ZZP'er een full elektrische auto leasen? Dat is een goed idee! Het maakt niet uit naar welk merk je op zoek bent. Skoda, Volkswagen, Seat of misschien wel Renault. Een elektrische lease auto neemt veel voordelen met zich mee. Hieronder leggen we alles voor je uit.

Aanbiedingen en scherpe prijzen voor elektrische auto lease

Bij Autohopper zorgen we er altijd voor dat we de scherpste aanbiedingen en prijzen hebben. Zo betaal je dus nooit te veel voor je lease auto. Een elektrische leaseauto is lager in kosten voor gebruik en onderhoud bijvoorbeeld het oliepeil hoeft niet nagekeken en bijgevuld te worden. Om deze reden kunnen wij elektrische auto’s voor een leuk bedrag aanbieden! Dus, elektrische auto leasen? Hop hop, naar Autohopper!

icon personenauto

Enkele auto huren?
Bekijk onze vestigingen

meerdere auto's

Meerdere auto's nodig?
085-0491129
(ma - vrij 9.00 - 17.00)

personenbus

Geen spoed, wel hulp
Stuur een email
(ma - vrij 9.00 - 17.00)

De voordelen van elektrisch rijden

Een groot voordeel van elektrisch autorijden is dat het beter is voor het milieu. Met een elektrische auto stoot je namelijk geen CO2 uit. Zo verklein je jouw ecologische voetafdruk. Wil je deze voetafdruk nog kleiner maken? Dan kan je kijken waar je de auto oplaadt. Sommige stroom is namelijk een stuk groener dan de andere. Ook is het rijden uiteindelijk goedkoper. Elektriciteit is namelijk en stuk voordeliger dan brandstof. Dat gaat je portemonnee leuk vinden! Een elektrische lease auto is verder heel erg stil en kun je lekker vlot optrekken. Dit komt omdat een elektrische auto en hogere moterkoppel heeft. Genoeg voordelen dus!

Daarom kies je voor zakelijk leasen bij Autohopper

  • Nieuwe, luxe uitgevoerde elektrische auto's
  • Met ruim 130 locaties zit er altijd een lokale ondernemer om de hoek
  • Geen tussentijdse wissel bij contracten tot 18 maanden
  • Na een maand kosteloos je contract opzeggen of wijzigen
  • Geen verborgen kosten

Vraag vrijblijvend een offerte op