Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto huren als expat

Welkom in Nederland! Ben je (tijdelijk) in de regio Eindhoven komen wonen vanwege je werk? Dan is vervoer bijna onmisbaar. Op langlopende contracten of verplichtingen zit dan niemand te wachten. Speciaal voor expats heeft Autohopper scherpe tarieven en flexibele voorwaarden.

Daarom kies je voor Autohopper

  • Altijd de allernieuwste auto's
  • Scherpe en duidelijke prijzen
  • Geen verborgen kosten
  • Met meer dan 130 locaties de grootste autoverhuurder van Nederland

Verken Nederland met een auto

Vanwege de relatief kleine afstanden binnen Nederland is het reizen per auto erg praktisch. Het mooie Amsterdam of Maastricht zijn bijvoorbeeld altijd de moeite waard om te bezoeken, vanuit Eindhoven bereik je beide steden in iets meer dan een uur rijden. Wil je een auto huren voor één of een paar dagen? Hieronder de top 3 meest gehuurde auto's in Eindhoven.

Expat shortlease contract

Langer dan een dag een auto nodig? Dan bieden wij een export shortlease contract. Na een maand kan je deze kosteloos wijzigen of stopzetten. Van compact, midden, ruim of grote stationcar, Autohopper heeft het. Vanzelfsprekend kunnen wij een shortlease auto ook op locatie leveren. In Eindhoven en Veldhoven doen we dat zelfs gratis.Wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan onderstaand formulier in, dan gaan wij meteen voor je aan de slag!

Klussen of verhuizen?

Ook voor een klus of een verhuizing hebben wij de juiste bus of bakwagen met laadlift. Ideaal voor de verhuizing van zwaardere meubels! Je mag alle busjes gewoon met je B-rijbewijs besturen. Ook al onze busjes zijn beschikbaar voor shortlease, maar je kan ze ook gemakkelijk via deze website reserveren.

Autohopper Eindhoven

Autohopper Eindhoven
Croy 47
5653 LC Eindhoven