Koelwagen huren

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Of je nu een tof evenement gaat organiseren en ijsjes gaat uitdelen, catering op locatie wilt verzorgen of ijskoude goederen moet transporteren voor een koelhuis. Met de Autohopper koel-vrieswagen ga je fris de weg op! Onze koelwagen kan namelijk koelen en vriezen, en zorgt ervoor dat jouw vracht op de juiste temperatuur aankomt op zijn bestemming.

Kenmerken en specificaties van de koelwagen

  • Temperatuur controller.
  • De koelbus kan vriezen tot -18 graden Celsius.
  • Nachtaansluiting op 230 volt.
  • Ruime inhoud van 7,5m³ of 14,5m³.
  • Navigatie systeem.

Dus genoeg opslagruimte en alles kan op de juiste temperatuur vervoerd worden. Kortom, alles wat je nodig hebt in één wagen!

Koelwagen van autohopper

0
Koelwagen 7,5 m³ laadruimte

Bijv. Renault Master koel/vrieswagen

dag199,-
weekend359,-
week1 194,-
0
Koelwagen 14,5 m³ laadruimte

Bijv. Renault Master

dag229,-
weekend414,-
week1 374,-

Waarom een koel en vrieswagen huren?

Een koelwagen, ook wel frigowagen genoemd, komt al snel van pas bij bedrijven die in de horeca werkzaam zijn. Zo zien wij veel cateraars die deze koel vrieswagens gebruiken om diverse producten, op perfecte temperatuur, van a naar b te brengen. Omdat deze tot wel -18 graden Celsius kan koelen hoef je niet bang te zijn dat producten zullen bederven.

Wist je dat we bij Autohopper nog veel meer bestelbussen hebben die jou kunnen helpen met het transport? Bekijk ons voertuigaanbod!

Moet ik een koelaanhanger of koel vrieswagen huren?

Een koel vrieswagen is anders dan een koelaanhanger. In plaats van een aanhanger is de laadruimte van de koelbus geschikt gemaakt om producten goed op temperatuur te houden. Een aantal voordelen op een rijtje:

  • Genoeg keuze: zo hebben wij een 7,5m³ of 14,5m³.
  • De temperatuur is instelbaar.
  • Makkelijker om mee te rijden dan een koelaanhangwagen.
  • Bestuurbaar met een B rijbewijs.
  • Producten zijn makkelijker te bereiken door meerdere deuren.

Afbeelding: Binnenkant van een koelwagen.

Voordelen van een koel vrieswagen

Wil jij gebruik maken van een koelvoertuig van Autohopper? Dat is mogelijk! Het voordeel van het huren van een diepvrieswagen bij Autohopper is dat het voor iedereen mogelijk is, dus zakelijk huren en particulier huren. De koel vrieswagens kun je daarnaast door het hele land heen huren en heb je verschillende keuze in de grootte van de vrieswagen (7,5m³ of 14,5m³).

Veelgestelde vragen over onze koelwagens

Hieronder zie je een overzicht van veelgestelde vragen. Heb je na het lezen van de tekst en de veelgestelde vragen een ander vraagstuk? Neem dan contact op met een Autohopper vestiging bij jou in de buurt.

Wat kost het om een koelwagen te huren?

Bij Autohopper zijn we altijd transparant als het gaat om de prijzen, zo verschillen de prijzen van de koelwagens. Voor zakelijke huur begint de prijs met € 155 (7,5m³) en € 178 (14,5m³) per dag. Huur je langer? Dan krijg je korting op de huurprijs.

Geven jullie korting op de koelwagen?

Jazeker! Wanneer je als consument of als bedrijf een koelwagen langer huurt dan een dag, dan zal de prijs dalen.

Kan ik als particulier ook een koelwagen huren?

Ja! Bij Autohopper is het voor iedereen met een rijbewijs mogelijk om een auto te huren. Dus ook wanneer je een koelwagen huurt. Heb jij binnenkort een koelwagen nodig? Neem contact op met een Autohopper vestiging bij jou in de buurt.

Kan ik de koelwagen inzetten als tijdelijk vervoer?

Ja, dat is mogelijk. Is je eigen koelwagen stuk, of staat die in de garage voor onderhoud? Bel gerust met een Autohopper vestiging in de buurt om de opties te bespreken.

Koelen of vriezen, wat moet ik kiezen?

We nemen deze twijfel graag bij je weg, onze koel-vrieswagen kan het namelijk allebei. Je hoeft geen keuze te maken en kan gemakkelijk switchen. Vandaag koelen en morgen vriezen? Geen probleem voor onze koel-vriescombinatie.

0
Koelwagen 7,5 m³ laadruimte

Bijv. Renault Master koel/vrieswagen

dag199,-
weekend359,-
week1 194,-
0
Koelwagen 14,5 m³ laadruimte

Bijv. Renault Master

dag229,-
weekend414,-
week1 374,-