Overslaan en naar de inhoud gaan

Of je nu een tof evenement gaat organiseren en ijsjes gaat uitdelen, catering op locatie wilt verzorgen of ijskoude goederen moet transporteren voor een koelhuis. Met de Autohopper koel-vrieswagen ga je fris de weg op! Onze koelwagen kan namelijk koelen en vriezen, en zorgt ervoor dat jouw vracht op de juiste temperatuur aankomt op zijn bestemming. 

Specificaties koel-vriescombinatie

  • Temperatuur controller
  • Koelen en vriezen tot -18 graden Celsius
  • Nachtaansluiting op 230 volt
  • Ruime inhoud van 10 tot 17 m3
  • Navigatie systeem

Dus genoeg opslagruimte en alles kan op de juiste temperatuur vervoerd worden. Kortom, alles wat je nodig hebt in één wagen!

Koelwagen bij Apeldoorns Beleg

Koelwagen huren als ondernemer?

Ben je ondernemer, heb je een eigen bedrijf of werk je voor een groot bedrijf met de behoefte aan koel- of vrieswagens? Dan kun je bij ons de koel-vriescombinatie huren. De bus is gewoon te besturen met rijbewijs B. Iedereen met dit rijbewijs in het bedrijf mag de koel-vrieswagen besturen, wel zo makkelijk!

Koelen of vriezen, wat moet ik kiezen?

We nemen deze twijfel graag bij je weg, onze koel-vrieswagen kan het namelijk allebei. Je hoeft geen keuze te maken en kan gemakkelijk switchen. Vandaag koelen en morgen vriezen? Geen probleem voor onze koel-vriescombinatie. 

Koel-vrieswagen huren voor 1 dag of juist voor de lange termijn?

De koel-vriescombinatie is al te huur vanaf 1 dag, maar ook voor lange termijn. Denk aan één maand of zelf een half jaar! Autohopper is flexibel en denkt graag met je mee. 

Flexibel zijn, dat wil je

Misschien heb je vandaag een koel-vrieswagen nodig maar morgen een ongekoelde bakwagen. Of heb je vandaag maar één koel-vrieswagen nodig en volgende week 5. We snappen dat je dan zelf liever geen bussen aanschaft. Bij Autohopper ben je flexibel en heb je altijd vervoer op maat dat voldoet aan jouw wensen.

Koelwagen als tijdelijk vervangend vervoer

Heb je zelf een groot wagenpark met koel-vrieswagens? Af en toe gaat er een bus stuk en dat is balen! Vaak is het lastig om aan vervangend vervoer te komen, omdat koelwagens niet zomaar overal verhuurd worden. Dat is gelukkig geen probleem bij Autohopper! Geef ons een belletje en wij zorgen ervoor dat de koel-vrieswagen voor je klaar staat. 

Wat kost het huren van een koel-vrieswagen?

De prijs van de koel-vrieswagen is afhankelijk van meerdere factoren. We maken graag een passend voorstel op maat. Neem contact met ons op om een offerte te ontvangen.